Για το «τρίποντο» στη Σύρο

Το 3 στα 3 θα επιδιώξει να πετύχει στο πρωτάθλημα αύριο (24/10) ο Ηρακλής, που θα αντιμετωπίσει στη Σύρο τον Φοίνικα (19.00). Οι κυανόλευκοι προέρχονται …

Ηρακλής

Το 3 στα 3 θα επιδιώξει να πετύχει στο πρωτάθλημα αύριο (24/10) ο Ηρακλής, που θα αντιμετωπίσει στη Σύρο τον Φοίνικα (19.00). Οι κυανόλευκοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Πανελληνίου και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν ανάλογα. Εκτός παραμένει ο Γκόρτσιανουκ.

Με τη φόρα που έχει πάρει από τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, η αποστολή του Ηρακλή ταξίδεψε σήμερα για τη Σύρο, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Φοίνικα.

Ο Χάρι Μπρόκινγκ δε θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Γκόρτσιανουκ, ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στα γόνατα του και ακολουθεί θεραπεία.

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας η νίκη έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καλή ψυχολογία τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και φυσικά να εκμεταλλευτούμε και βαθμολογικά τις απώλειες που είχαν οι άλλες ομάδες. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας»», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός του Γηραιού για να συμπληρώσει: 

 «Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον αντίπαλο μας στον αγώνα με τον Πανελλήνιο. Έχει καλούς επιθετικούς και έναν καλό πασαδόρο. Γενικότερα έχουμε πληροφορίες για την ομάδα καθώς εγώ γνωρίζω τον πασαδόρο από την Εθνική ομάδα που έπαιζε και ο Κάλα γνωρίζει καλά τον Πορτορικανό Ιβάν Πέρεζ. Επίσης πληροφορήθηκα ότι η Σύρος είναι μία δύσκολη έδρα για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να αποφύγουμε τα λάθη έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top