Αναβολή στη δίκη για τα νερά του Ακράτητου

Αναβολή πήρε η δίκη για την υπόθεση των μολυσμένων νερών στο γήπεδο του Ακράτητου. Στην Αθήνα είχαν μεταβεί για να παραστούν ως μάρτυρες οι Ηλίας …

Ηρακλής

Αναβολή πήρε η δίκη για την υπόθεση των μολυσμένων νερών στο γήπεδο του Ακράτητου. Στην Αθήνα είχαν μεταβεί για να παραστούν ως μάρτυρες οι Ηλίας Πουρσανίδης, Τάσος Κατσαμπής, Μπάμπης Λαζαρίδης, Πέτρος Γκαζάς και Λευτέρης Ηλιάδης, οι οποίοι ήταν παρόντες σε εκείνο το παιχνίδι. Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε τον αριθμό 11, αλλά η πρώτη δίκη της ημέρας τράβηξε σε μάκρος, με συνέπεια να αναβληθούν όλες οι υπόλοιπες. Μέσα στο προσεχές διάστημα θα οιριστεί η νέα ημερομηνία.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του Ηρακλή στα Λιόσια το 2004, οι κυανόλευκοι διαπίστωσαν κάτι περίεργο στα νερά που προμηθεύτηκαν από τους ανθρώπους των γηπεδούχων.

Τα μπουκάλια δόθηκαν για έλεγχο και στις αρχές Ιουνίου του ίδιου έτους, ο πρόεδρος της ΕΦΕΤ, κ. Αποστολόπουλος, ανακοίνωσε την ύπαρξη της συγκεκριμένης ουσίας «αλοπεριδόλη» στο δείγμα νερού που κατέθεσε ο Ηρακλής. Ανάλογες καταγγελίες υπήρξαν τότε και από την Καλλιθέα και τον Ιωνικό.


Τι είναι η αλοπεριδόλη; Πρόκειται για μία ψυχωτική (και συγκεκριμένα βαρβιτουρική) ουσία, η οποία συνιστάται σε άτομα τα οποία πάσχουν από: διάφορες ψυχικές ασθένειες, σπάνιες μορφές αϋπνίας και ιδιαίτερα ευαίσθητο νευρικό σύστημα. Η μεγάλη δόση της συγκεκριμένης ουσίας σε ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να προκαλέσει: κώμα, αίσθηση παράλυσης, πραγματική παράλυση και εγκεφαλικό.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top