Αμφίβολοι Ντίκα και Λέκι

Το σημερινό (23/10) πρόγραμμα της Μίκρας ήταν πρωινό και βρήκε τον Ντιέ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στην πτέρνα και να επανέρχεται κανονικά. Όσο για τον Γιαννούλη, …

Ηρακλής

Το σημερινό (23/10) πρόγραμμα της Μίκρας ήταν πρωινό και βρήκε τον Ντιέ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στην πτέρνα και να επανέρχεται κανονικά. Όσο για τον Γιαννούλη, υποβλήθηκε σε φυσιοθεραπεία, έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τις ενοχλήσεις στην μέση, αλλά για προληπτικούς λόγους προπονήθηκε ατομικά, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από την προπόνηση αποχώρησε ο Ντίκα, o οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Λέκι, ο οποίος υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και το αν θα είναι έτοιμοι, θα εξαρτηθεί από την κατάσταση, στην οποία θα βρίσκονται αύριο.

Ο Mιλάνo συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο Κατσαμπής, λόγω δικαστικής υποχρέωσης.

Την αυριανή μέρα, Σάββατο 24/10, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των “κυανολεύκων” για την αναμέτρηση στη Λιβαδειά, με την τελευταία προπόνηση να είναι πρωινή (10:00) και κατόπιν αυτής να ανακοινώνεται η αποστολή.


 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top