Στη διάθεση της διοίκησης η παραίτηση Πουρσανίδη

Ο Ηλίας Πουρσανίδης έθεσε το βράδυ της Τετάρτης (21/10), την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης και περιμένει την απόφαση του Αντώνη Ρέμου και των …

Ηρακλής

Ο Ηλίας Πουρσανίδης έθεσε το βράδυ της Τετάρτης (21/10), την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης και περιμένει την απόφαση του Αντώνη Ρέμου και των συνεργατών του. Η είδηση έγινε γνωστή λίγα λεπτά με την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του Όλεγκ Προτάσοφ, από τον ίδιο τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ηρακλή. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η απάντηση της διοίκησης.


«Είμαι επτά χρόνια στον Ηρακλή. Ξέρετε ότι ούτε ως παίκτης, ούτε από αυτή τη θέση που βρίσκομαι τώρα, κρύφτηκα ή ήμουν πίσω από τις ευθύνες μου. Πάντα ήμουν μπροστά. Γι’ αυτό το λόγο επειδή αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του κόσμου και αντιλαμβάνομαι την γκρίνια προς το πρόσωπό μου και θεωρώ ότι στο μερίδιο που μου αναλογεί έχω ευθύνες, ένιωθα την ανάγκη και ενημέρωσα τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο ότι είναι στη διάθεσή τους η παραίτησή μου. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν», ανέφερε αρχικά ο Πουρσανίδης και στη συνέχισε λέγοντας ότι… «Και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Μην συνδέσουμε τη δική μου παραίτηση, με όσες προηγήθηκαν. Θα είναι λάθος. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που μίλαγα ως παίκτης στα δύσκολα και με τον κόσμο και με τους δημοσιογράφους και είμαι ο ίδιος που μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πήγα και μίλησα μπροστά στον κόσμο. Γνωρίζω ότι υπάρχει μία συνάντηση των δύο και περιμένω την απάντησή τους. Σε αυτούς έχω να δώσω λόγο, πέρα φυσικά από τον κόσμο, αφού είναι αυτοί που με εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση. Αυτοί θα κρίνουν αν είμαι ή όχι χρήσιμος για την ομάδα. Μέχρι να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, εγώ είμαι εδώ. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις. Τις έχω βιώσει στο πετσί μου και ως παίκτης. Από την πλευρά μου πάντως αναλαμβάνω την ευθύνη και γι’ αυτό προχώρησα σε αυτή την κίνηση».


Στη συνέχεια επανέλαβε την βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα βρει το δρόμό της και διαφώνησε με την άποψη ότι οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν εξαρχής, δημιούργησαν πρόβλημα.

«Είναι μία νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος, διότι δικαιολογημένα ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Διαφωνώ με όσους λένε ότι η ομάδα βγήκε εκτός στόχων. Είμαστε ακόμη στην έβδομη αγωνιστική. Διαφωνώ επίσης με όσους λένε ότι λανθασμένα τέθηκαν στόχοι για πεντάδα και κύπελλο. Στο DNA αυτής της ομάδας, υπάρχουν αυτοί οι στόχοι. Με εξαίρεση την προηγούμενη διετία που υπήρχαν συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ηρακλής οφείλει να παλεύει γι’ αυτούς τους στόχους. Αν κάποιος από εμάς δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που υπάρχει στο DNA της ομάδας, τότε δεν έχει θέση στην ομάδα. Και φυσικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι στόχοι που τέθηκαν αφορούν τη φετινή χρονιά και όχι επτά αγωνιστικές. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο και όχι τώρα».

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top