Μανωλόπουλος: «Ένας νέος κύκλος άνοιξε…»

Μία μέρα μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΤΑΠ Ηρακλής, ο Γιώργος Μανωλόπουλος μίλησε στο Libero 107.4 για τη συγκεκριμένη αλλαγή σελίδας, τη φετινή ομάδα …

Ηρακλής

Μία μέρα μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΤΑΠ Ηρακλής, ο Γιώργος Μανωλόπουλος μίλησε στο Libero 107.4 για τη συγκεκριμένη αλλαγή σελίδας, τη φετινή ομάδα βόλεϊ, τους στόχους της αλλά και τα οικονομικά δεδομένα του τμήματος. 


«Πάντοτε ήμουν πολύ κοντά στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το ΔΣ μου έκανε την τιμή και εγώ δεν έχω πει ποτέ όχι στον Ηρακλή. Η σκυτάλη λοιπόν ήρθε πάλι σε μένα αλλά δεν είναι ένας κύκλος που κλείνει, είναι ένας νέος κύκλος που ανοίγει. Η διοίκηση της ομάδας έχει νομίζω την σωστή φιλοσοφία, έχει μέλλον, φρεσκάδα και διάθεση για να φέρει πάλι διακρίσεις στην ομάδα», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:


«Φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική συγκυρία, που είναι σαφώς πολύ δύσκολη για όλους. Το βόλεϊ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει κάνει βήματα μπροστά αυτά τα χρόνια, οι μικρότερες ομάδες δεν έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν σωστά και να τροφοδοτήσουν τις μεγαλύτερες ομάδες. Ο Ηρακλής λοιπόν πρέπει να φτιάχνει μόνος του παίκτες για την ομάδα και έχουμε καταφέρει πολλά σε αυτόν τον τομέα και βοηθούμε πάρα πολύ το ελληνικό βόλλεϋ, έχουμε πολλούς ταλαντούχους νεαρούς στην ομάδα, που αγωνίζονται στις μικρές εθνικές ομάδες. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό και δουλεύουμε πολύ σωστά στις υποδομές για να μπορέσουμε να επανδρώσουμε και την ομάδα μας».


Για την αποχώρηση του Νίκου Αρταβάνη ανέφερε:
«Με τον κ. Αρταβάνη έχουμε ξεκινήσει μαζί στην ομάδα βόλεϊ και όλα αυτά τα χρόνια ουσιαστικά αλλάζαμε θέσεις στον σύλλογο. Είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και το ίδιο ισχύει και για τον ΓΣ που πάντοτε βοηθά το βόλεϊ. Ο κ. Αρταβάνης είναι πλέον στην ΠΑΕ, όπου πήγε κατά κάποιο τρόπο ως «δανεικός» ώστε να βοηθήσει αποτελεσματικά στην προσπάθεια που θα γίνει για το νέο γήπεδο της ομάδας, είναι ένα θέμα με το οποίο έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια και θα είναι ουσιαστική και αποτελεσματική η βοήθεια του στον τομέα αυτό».


Για την φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας, ο νέος πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής είπε :«Η ομάδα παίζει τώρα στην Σύρο, είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα. Φέτος ξεκινήσαμε την χρονιά έχοντας «χαμηλά την μπάλα» και με πολύ ορεξάτους παίκτες, δεν ξέρω ακόμη πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα αλλά έχουμε πολλές δυνατότητες. Ο κόουτς έχει φτιάξει μια ομάδα που παίζει σύγχρονο, γρήγορο βόλεϊ και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα το βόλεϊ που παίζεται είναι πιο αργό, η ομάδα έχει σαφώς ένα πλεονέκτημα. Επίσης μοιράζει το παιχνίδι σε πολλούς παίκτες και πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί να φτάσει και φέτος πολύ ψηλά. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν σαφώς πιο οργανωμένοι από τους υπόλοιπους, κάναμε άλλωστε πολλά και δυνατά φιλικά και φανήκαμε πιο έτοιμοι από τις άλλες ομάδες. Στην συνέχεια πάντως θα ανέβουν σίγουρα και οι υπόλοιποι και θα δούμε δυνατές κόντρες, εμείς πάντως προχωρούμε παιχνίδι με παιχνίδι και συνεχίζουμε την πορεία μας».


Όσο για το θέμα των χορηγών της ομάδας, που είναι άκρως απαραίτητοι για την οικονομική ευρωστία της, ο κ. Μανωλόπουλος δήλωσε:
«Στον αγώνα με τον Πανελλήνιο είχαμε ένα θέμα με τις φανέλες καθώς αναγκαστήκαμε να βάλουμε διαφορετικές από αυτές που υπολογίζαμε και έτσι δεν υπήρχαν τόσο πολλοί χορηγοί. Είμαστε πάντως σε καλό δρόμο και σε αυτό τον τομέα. Μας λείπουν 2 ακόμη χορηγοί αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε στην συνέχεια να γεμίσουμε κι άλλο την φανέλα μας με χορηγούς».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top