Πρόστιμο, σκληρή γλώσσα και πληρωμές στους ποδοσφαιριστές

Τα αποδυτήρια της ομάδας επισκέφτηκε πριν την έναρξη της απογευματινής (20/10) προπόνησης ο Δήμος Πολύκαρπος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε αρχικά τους ποδοσφαιριστές ότι στους …

Ηρακλής

Τα αποδυτήρια της ομάδας επισκέφτηκε πριν την έναρξη της απογευματινής (20/10) προπόνησης ο Δήμος Πολύκαρπος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε αρχικά τους ποδοσφαιριστές ότι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τοποθετήθηκε η δόση και ο μισθός Σεπτεμβρίου, ενώ τους πληροφόρησε για την απόφαση της διοίκησης να τους επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.


Αμέσως μετά τους μίλησε για περίπου ένα δεκάλεπτο με ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή και απαίτησε άμεσα αποτελέσματα: “Ειλικρινά αισθάνομαι ντροπή γι’ αυτά που βιώνουμε όλοι στον Ηρακλή από την δική σας αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν έχετε σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να μηδενίζετε τη συνολική προσπάθεια, που καταβάλλεται για τον Ηρακλή, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω ανευθυνότητας. Μου έχετε δώσει την αίσθηση ότι λειτουργείτε με τη λογική δημοσίων υπαλλήλων, καθώς αυτό που έχω εισπράξει από τη συμπεριφορά σας, είναι μόνο το ενδιαφέρον σχετικά με το πότε θα πληρωθείτε.

Τα λόγια έχουν τελειώσει. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποδεικνύετε σε κάθε παιχνίδι ότι δικαιούστε να φοράτε αυτή τη φανέλα και αυτό έχετε μόνο έναν δρόμο για να το κάνετε: μέσα από τα αποτελέσματα και με τίποτε άλλο. Απαιτώ αποτελέσματα. Ο κ. Προτάσοφ είναι και θα είναι ο προπονητής του Ηρακλή. Είναι και θα είναι ο προπονητής σας και σε όποιον δεν αρέσει αυτή η επιλογή μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Έχω κουραστεί με τη λογική των δημοσίων σχέσεων, των συμβιβασμών , των δηλώσεων. Έχω κουραστεί με το να δίνω συγχωροχάρτια. Σας διαβεβαιώ ότι την επόμενη φορά που θα απαιτήσουν οι περιστάσεις να με δείτε για παρόμοιο λόγο θα ακούσετε πολύ χειρότερα πράγματα”, ήταν –μεταξύ άλλων- τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Παράλληλα, σήμερα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των στελεχών του διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ κατατέθηκε ποσό, που αντιστοιχεί σε περισσότερο από το μισό των οφειλομένων.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top