Ξενίδης: “Κανείς παίκτης δεν κάνει τη διαφορά”

Ο Γιώργος Ξενίδης ήταν μεταξύ των θεατών του παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και του Πανιωνίου. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, μιλώντας στο “Αθλητικό …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Ξενίδης ήταν μεταξύ των θεατών του παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και του Πανιωνίου. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, μιλώντας στο “Αθλητικό Metropolis” εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

“Το χειρότερο ήταν η αντίδραση του Ηρακλή όταν έμεινε με δέκα ο Πανιώνιος. Δεν δημιούργησε ευκαιρίες, δεν έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του. Το παιχνίδι ξεκινάει με ένα λάθος διαιτητικό αλλά δεν μπορείς μετά από αυτή την εμφάνιση να πεις τίποτα. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχει την ψυχολογία της μεγάλης ομάδας. Είδα επίσης ότι κανένας παίκτης δεν φώναζε στον άλλο, ο Ντίκα έχασε δέκα φορές την μπάλα και δεν του είπε κανείς τίποτα. Ο Ντιέ τρέχει σε λάθος χρόνο αλλά τρέχει και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Ο Λέκι δεν μου αρέσει καθόλου. Ο Ηρακλής δεν έχει την πολυτέλεια να έχει παίκτη… περπατητή. Δεν έχει τους παίκτες πίσω στην άμυνα για να καλύψει. Ο Ντίκα με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα δεν έχει προσφέρει κάτι ουσιαστικά. Θεωρώ ότι στην ομάδα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά. Κανένας παίκτης δεν κάνει την διαφορά”.

Ο Ξενίδης είπε ακόμη ότι… “ο κόσμος φέρθηκε πολύ όμορφα, και έφυγε με αποτέλεσμα να φαίνεται η απαξίωση της ομάδας. Λυπάμαι τον Αντώνη Ρέμο που έκανε άσχημες επιλογές, έβαλε λεφτά και δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Όταν ένα πράγμα είναι λάθος, όλα πάνε λάθος. Υπάρχει το αγωνιστικό, το προπονητικό, το διοικητικό και οι σχέσεις με τους φιλάθλους. Ποιο λειτουργεί κανονικά; Τίποτα. Πρέπει να γίνουν κάθετες κινήσεις, η ομάδα χρειάζεται ένα ταρακούνημα. Θέλει όλοι να αντιδράσουν και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους”.


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top