Η μπάλα στην Αριστέα

Πως ένα τάι-μπρέικ «γυρίζει» από το 10-13; Απλά, πηγαίνει η Αριστέα Γιακούμπ στο σέρβις.Η κεντρική του Ηρακλή μίλησε στη BLUEARENA για την ανατροπή και νίκη …

Ηρακλής

Πως ένα τάι-μπρέικ «γυρίζει» από το 10-13; Απλά, πηγαίνει η Αριστέα Γιακούμπ στο σέρβις.

Η κεντρική του Ηρακλή μίλησε στη BLUEARENA για την ανατροπή και νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά και την νέα ομάδα του Γηραιού.


Ο Ηρακλής Κηφισιάς προηγείται με 10-13 στο τάι-μπρέικ, η Αριστέα Γιακούμπ μειώνει με πρώτο χρόνο σε 11-13 και πηγαίνει στο σέρβις. Ο Θανάσης Στράντζαλης δίνει εντολή στην κεντρική του Ηρακλή να σημαδέψει γωνία, ενώ ο έφορος των γηπεδούχων, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, της λέει: «Εδώ τελειώνεις το παιχνίδι».


Η Γιακούμπ πήρε το… όπλο της και πέτυχε δύο άσσους, ενώ τα άλλα δύο της σέρβις δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή των φιλοξενούμενων. Έτσι ήρθε το 15-13 για τον Ηρακλή, με την πρωταγωνίστρια να δηλώνει ικανοποιημένη στη BLUEARENA: «Αν και δεν παίξαμε καλά σημασία έχει η νίκη. Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας. Δεν ήμασταν 100% έτοιμες και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα», τόνισε αρχικά, ενώ για τα «δολοφονικά» της σέρβις ανέφερε:


«Πίεσα στο σέρβις μετά από εντολή του προπονητή, ισοφαρίσαμε αρχικά σε 13-13 και μετά είχαμε την ψυχολογία να νικήσουμε. Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται ρίσκο σε εκείνο το σημείο. Από το να κάνεις χαλαρό σέρβις και απλά να περάσεις τη μπάλα προτιμάς να ρισκάρεις Δεν ήταν πολύ δύσκολο σέρβις, ήταν τακτικό και μου βγήκε».


Αυτό που έχει εντυπωσιάσει πάντως την Αριστέα Γιακούμπ είναι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, για το οποίο δήλωσε: «Είμαι η δεύτερη πιο παλιά παίκτρια στην ομάδα μετά την Εύη Κυριακίδου και είχα καιρό να νιώσω αυτό το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Είμαστε μια τελείως νέα ομάδα, αλλά πολύ δεμένη. Είμαστε όλες φίλες μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top