«Ευχαριστώ» από ΤΑΠ και ΓΣ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τους φιλάθλους του Ηρακλή που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Μίκρας στην αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο εξέδωσαν το κυανόλευκο …

Ηρακλής

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τους φιλάθλους του Ηρακλή που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Μίκρας στην αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο εξέδωσαν το κυανόλευκο ΤΑΠ με τον Γυμναστικό Σύλλογο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
 
«To TAA και ο Γ.Σ Ηρακλής αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για τη συγκλονιστική του παρουσία στο πρώτος εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Πιστοί στο πρώτο κάλεσμα του συλλόγου οι φίλαθλοι της ομάδας μας έδωσαν το βροντερό παρών δημιουργώντας το αδιαχώρητο στο ΕΓ Μίκρας.


Με την επιβλητική τους παρουσία έδωσαν κουράγιο και όραμα σε προπονητές και παίκτες. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Με τέτοια εξέδρα η ομάδα μας μπορεί να λυγίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Η όρεξη των παικτών και η δίψα του κόσμου για διακρίσεις μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερο συνδυασμό.


Φίλες και φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ η ομάδα μας σας χρειάζεται στα δύσκολα και στα εύκολα. Κόσμος και ομάδα μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top