Γκρίνια Προτάσοφ κατά παικτών

Ο Ολεγκ Προτάσοφ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την απόδοση κάποιων παικτών, χωρίς πάντως να τους κατονομάσει. Στις δηλώσεις που έκανε μετά …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την απόδοση κάποιων παικτών, χωρίς πάντως να τους κατονομάσει. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, είπε μεταξύ άλλων, ότι… «περιμένεις από κάποιους παίκτες είτε να βάλουν το γκολ, είτε να δώσουν την πάσα, είτε να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, αλλά δεν το κάνουν. Θα πρέπει να πιάνουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους γιατί είναι μεγάλα παιδιά».

Είπε ακόμη για το παιχνίδι ότι… «στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε κι ένα καθαρό πέναλτι. Το πρόβλημα ήταν ότι δεχθήκαμε το γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και μετά δεν καταφέραμε με ψυχραιμία να αλλάξουμε το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουμε, αλλά μετά χαλάσαμε την εικόνα μας στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, βγάλαμε έναν αμυντικό και ενισχύσαμε την επιθετική γραμμή μας, αλλά η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε οργάνωση».

Ο Εμίλιο Φερέρα από την πλευρά του, χαρακτήρισε «μεγάλο αρχηγό» τον Μανιάτη και είπε ακόμη ότι… «για να νικήσεις στο Καυτανζόγλειο πρέπει να έχεις καλούς παίκτες και καλή ψυχολογία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές», είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top