Συνεργασια με τους… Παγκόσμιους Πρωταθλητές…

Ο Σάββας Κωφίδης εδώ και αρκετό καιρό έχει ανοίξει δίαυλο συνεργασίας με τον Εμπενίζερ Χάγκαν, προκειμένου ο Ηρακλής να δοκιμάσει κάποιους ταλαντούχους πιτσιρικάδες από την …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφίδης εδώ και αρκετό καιρό έχει ανοίξει δίαυλο συνεργασίας με τον Εμπενίζερ Χάγκαν, προκειμένου ο Ηρακλής να δοκιμάσει κάποιους ταλαντούχους πιτσιρικάδες από την Ακαδημία, που διατηρεί στην πατρίδα του ο βετεράνος άσσος από την Γκάνα και, αν το εγχείρημα αποβεί θετικά, τότε να αναπτυχθεί μόνιμη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Η προσπάθεια Κωφίδη φαίνεται να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, μιας και μόλις χθες (16/10) οι ομάδα κάτω των 20 της Γκάνας αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου, επικρατώντας (στην διαδικασία των πέναλτι) της Βραζιλίας στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στην Αίγυπτο. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει το επίπεδο των ταλέντων στην αφρικανική χώρα και δείχνει να δικαιώνει τους δύο πρώην «κυανόλευκους» συμπαίκτες για την προσπάθεια, που κάνουν σε αυτήν την κατεύθυνση.


Ο Σάββας Κωφίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Εμπενίζερ Χάγκαν και ίσως μέσα στο φθινόπωρο να έχουμε νέα σχετικά με τα παιδιά, που θα έρθουν να περάσουν δοκιμαστικά στην Μίκρα.  

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top