Με την ομάδα και ο “Κοβα”

Στο ανώτερο σημείο της έφτασε σήμερα (16/10) το πρωί η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/10) με τον Πανιώνιο. Στον τομέα των …

Ηρακλής

Στο ανώτερο σημείο της έφτασε σήμερα (16/10) το πρωί η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/10) με τον Πανιώνιο. Στον τομέα των τραυματισμών τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς όλα δείχνουν (εκτός απροόπτου) ότι οι μόνοι, που βρίσκονται εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα, είναι οι τραυματίες Μπόσνιακ, Mιλάνο και Πιλότο.

Ο Φούφουλας ξεκουράστηκε σήμερα, λόγω ανάγκης αποφόρτισης από μυική επιβάρυνση, ενώ αύριο θα επανέλθει στο πρόγραμμα σε πλήρεις ρυθμούς. Ο Μπόσνιακ εξακολούθησε το εντατικό, ατομικό πρόγραμμά του και από την ερχόμενη εβδομάδα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα. Ο Mιλάνο συνέχισε με θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο. Ο Kοβαλέφσκι, ελεύθερος, πλέον, από διεθνείς υποχρεώσεις, επανήλθε και προπονήθηκε κανονικά.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Σάββατο 17/10, στις 18:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Όλεγκ Προτάσοφ θα ανακοινώσει την αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης.


 

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top