Γιαννουζάκου: Με θέληση για τη νίκη

Μετά την νίκη στο παιχνίδι του Κυπέλλου επί του Φίλιππου Βέροιας η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή μπαίνει αύριο στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος. Η σεζόν ξεκίνησε …

Ηρακλής

Μετά την νίκη στο παιχνίδι του Κυπέλλου επί του Φίλιππου Βέροιας η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή μπαίνει αύριο στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος. Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά αφού η ομάδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Αύριο (16/10) στις 20:00 οι κυανόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕ Πυλαίας και θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη. Μιλώντας στην «Bluearena» η προπονήτρια, Ζωή Γιαννουζάκου, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα που βρίσκεται η ομάδα της. Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαστε πανέτοιμες για το αυριανό παιχνίδι. Έχω την ευχέρεια να μπορώ να υπολογίζω σε όλες τις παίκτριες πλην της Κατωπόδη την οποία θα μπορώ να υπολογίζω από το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθλητικό. Η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου και η Γωγώ Κανταρά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και μπορώ να τις υπολογίζω». Για το αν γνωρίζει το παιχνίδι των αντιπάλων τους ανέφερε: «Την ομάδα της Πυλαίας την γνωρίζουμε όπως μας γνωρίζει και αυτή γιατί είχαμε παίξει φιλικό στην διάρκεια της προετοιμασίας. Την νίκη θα την πάρει η ομάδα που την θέλει πιο πολύ. Πρέπει να δείξουμε θέληση για να κερδίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top