Άντε, και καλή αρχή

Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι όλοι να νιώθουν ότι αποτελούν μέλος μιας οικογένειας. Αυτή η οικογένεια έχει όνομα και λέγεται γυναικεία ομάδα βόλεϊ …

Αφιερώματα

Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι όλοι να νιώθουν ότι αποτελούν μέλος μιας οικογένειας. Αυτή η οικογένεια έχει όνομα και λέγεται γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, η οποία είναι έτοιμη να ριχτεί στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α1.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/10) όλες οι αθλήτριες μαζί με το προπονητικό τιμ και τους ιθύνοντες του τμήματος δείπνησαν και ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα σεζόν.


Μπορεί όλες μεταξύ τους να μη γνωρίζονται πολύ καιρό, όμως δείχνουν να είναι μια γροθιά, ενωμένες και αποφασισμένες για διακρίσεις με τη φανέλα του Ηρακλή.

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γηραιού δείπνησαν μαζί με τους προπονητές και τους ανθρώπους του τμήματος στο εστιατόριο «Ελιά Λεμόνι», που αποτελεί και χορηγό της ομάδας και έδειξαν το πόσο δεμένοι είναι ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Το πρωτάθλημα ξεκινά αύριο (17/10, 19.30) με τις κυανόλευκες να υποδέχονται τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Κατσάνειο, με μοναδικό στόχο τη νίκη και ο έφορος του τμήματος, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε για τη νέα σεζόν:


«Ευχόμαστε να έχουμε την ίδια πορεία με την περσινή. Είναι μία χρονιά που ξεκινά με όνειρα, φιλοδοξίες αλλά έχουμε μία νέα, αλλαγμένη ομάδα. Να είμαστε όλοι υγιείς τα παιδιά να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Για τα περισσότερα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι πολλά χρόνια κοντά στο γυναικείο τμήμα αλλά πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό το κλίμα θα μας βοηθήσει ως ομάδα. Να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές υγεία και καλή πορεία», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σιάγα, ο οποίος πάρα πολλά χρόνια στηρίζει το γυναικείο τμήμα. Επίσης στον Μιχάλη Μηνιάδη ο οποίος βοήθησε πολύ τις τελευταίες μέρες για να ξεκινήσουμε ομαλά τη φετινή χρονιά».
Το «παρών» στο χθεσινό δείπνο έδωσε και ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο οποίος συζήτησε με τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου για ζητήματα που αφορούν τη γυναικεία ομάδα και όχι μόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top