«Ψυχή στο γήπεδο»

Αυτό που όλος ο κόσμος έχει στα χείλη του, αυτό είπε, μεταξύ άλλων, και ο Ολεγκ Προτάσοφ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε (15/10) στις εγκαταστάσεις …

Ηρακλής

Αυτό που όλος ο κόσμος έχει στα χείλη του, αυτό είπε, μεταξύ άλλων, και ο Ολεγκ Προτάσοφ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε (15/10) στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα.

«Λίγη ψυχή θα κοιτάξουμε να βάλουμε μέσα στο γήπεδο. Να παίξουμε λίγο πιο αποφασιστικά. Δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι, το καταλαβαίνετε». Ο Ουκρανός είπε αρκετά. Ήταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την κριτική (την πιο σκληρή μέχρι τώρα) που είχε κάνει στους παίκτες τις προηγούμενες μέρες. Και χθες είπε και δημοσίως κάποια πράγματα. Θέλει έργα από όλους. Κατά καιρούς, και ο ίδιος έχει πει ότι η ομάδα διαθέτει προσωπικότητες και μαχητές, οπότε κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει να βγει αι στο γήπεδο.


«Με ανησυχεί η εμφάνιση της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά στο β’ μέρος. Και πρέπει κάποιο από τα παιδιά να βγει και να είναι ο ηγέτης. Να ξυπνήσει την ομάδα, αυτό τους ζητάω. Άλλο να φωνάζουμε εμείς από έξω και άλλο να το κάνει κάποιος από το γήπεδο». Είπε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ότι… «εμείς καταλαβαίνουμε ότι μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αποτυχίες χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας. Είχαμε κάποια ψιλοπροβληματάκια αλλά πιστεύω ότι εκτός από Μπόσνιακ και Μιλάνο θα τους έχουμε όλους στη διάθεσή μας για το επόμενο παιχνίδι. Κάποια παιδιά τα προστατεύουμε για προληπτικούς λόγους».


Για άλλα θέματα στα οποία ρωτήθηκε ο Προτάσοφ έδωσε τις εξής απαντήσεις.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΚΑ: «Από εκείνη τη θέση του Ντίκα εξαρτώνται πολλά. Και να κρατήσουμε την μπάλα και να δώσουμε και την πάσα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που του λείπουν. Από αυτόν εξαρτάται αν θα καταφέρει να τα κάνει. Κάθε παίκτης σίγουρα θέλει την προσοχή και τη σωστή συμπεριφορά των προπονητών. Είναι εύκολο να του δείξεις τα λάθη και να τον βρίζεις αλλά θα τον χάσεις ψυχολογικά. Πρέπει να τους περιμένουμε όλους. Ενας λίγο νωρίτερα, ένας αργότερα, πιστεύω ότι θα βοηθήσουν όλοι».


ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. «Κανείς από τη διοίκηση δεν ήρθε στην ομάδα να πει ότι κάτι θα γίνει. Από τις εφημερίδες δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο. Και άλλες φορές γράφτηκε αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν μας ξαφνιάζει δηλαδή. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Αν μας πει κάποιος κάτι από τη διοίκηση τότε θα  ανησυχούμε»


ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ» ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. «Δεν έχει σημασία εγώ τι λέω. Αφήστε με εμένα. Δεν μπορώ να πω τα πάντα, τι γίνεται, τι σκεφτόμαστε. Όταν λέω ότι ο αντίπαλος είναι το φαβορί δεν εννοώ ότι δεν πάμε να νικήσουμε. Το θέμα δεν είναι τι λέμε, το θέμα είναι τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια. Με τον ΠΑΟΚ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Προς Θεού όμως ο Ηρακλής ποτέ δεν πήγαινε να παίξει με τον ΠΑΟΚ και να παραδώσει τα όπλα. Ημασταν φτιαγμένοι αλλά μείναμε στα λόγια. Ποτέ εγώ δεν εννοώ ότι η ομάδα που δουλεύω θα πάει να παίξει κάπου φοβισμένη».  


ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. «Πρώτος μας στόχος δεν είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Παίζουμε επιθετικά και ρισκάρουμε παραπάνω. Αμυνα δεν είναι οι αμυντικοί, άμυνα είναι όλοι. Κάποια γκολ  δεχόμαστε από λάθη, για παράδειγμα ο Καφές με την ΑΕΚ ενώ ξέραμε την κίνηση που θα κάνει και υπήρχε και παίκτης που να τον μαρκάρει. Το γκολ είναι λάθος ομαδικό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε στις προπονήσεις. Δεν γίνεται μία ομάδα σε μία μέρα ή σε μία νύχτα. Σίγουρα βιαζόμαστε όλοι και εμείς το ίδιο».  


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. «Για να πετύχει ο Ηρακλής τους στόχους που συζητάμε, πρέπει όλοι μας να κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια. Ολοι, ο καθένας από την πλευρά του να δώσει τα πάντα».  


ΓΙΑ ΝΤΑΛΑ ΜΠΟΝΑ. «Ακόμη δεν είναι στο σημείο που να είμαι ευχαριστημένος. Το παιδί δουλεύει αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός. Αν έχει θέληση και όρεξη και θέλει να μας βοηθήσει, ας το κάνει». 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top