Αποφασισμένος να προσφέρει ο Ντάλα Μπόνα

Συνάντηση με τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα είχε σήμερα (15/10) ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλίας Πουρσανίδης, με αντικείμενο την – αποτυχημένη μέχρι τώρα – …

Ηρακλής

Συνάντηση με τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα είχε σήμερα (15/10) ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλίας Πουρσανίδης, με αντικείμενο την – αποτυχημένη μέχρι τώρα – προσπάθεια, που καταβάλλει ο Ιταλός άσσος να έλθει σε κατάσταση ετοιμότητας και να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Πουρσανίδης του τόνισε ότι η ομάδα τον στηρίζει και τον πιστεύει, όμως του ξεκαθάρισε ότι έχει απαιτήσεις από τον ίδιο, μιας και επένδυσε μεταγραφικά επάνω του. «Η ομάδα είναι δίπλα σου και όλοι σε πιστεύουμε. Ωστόσο περιμένουμε πολλά από εσένα και αυτό είναι ευνόητο, λόγω του ονόματος, της καριέρας σου και της αγωνιστικής αξίας σου», είπε χαρακτηριστικά ο «κυανόλευκος» τεχνικός διευθυντής.


 Από την δική του πλευρά ο Ιταλός μέσος φάνηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ακόμη στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να βοηθήσει, σημειώνοντας, πάρα ταύτα: «Καταβάλλω σημαντική προσπάθεια όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που είμαι στην ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος από το γεγονός ότι δεν βρήκα ακόμη τον εαυτό μου, όμως είμαι αποφασισμένος να τα καταφέρω και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα προσφέρω στον Ηρακλή», υποσχέθηκε ο Ντάλα Μπόνα.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top