Προς αποχώρηση ο Γαλανός

Μέσα σε όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα, η είδηση ότι ο Γιώργος Γαλανός αποχωρεί από το κυανόλευκο μπάσκετ, ήρθε να ταράξει το οικοδόμημα του Ηρακλή.Ο …

Ηρακλής

Μέσα σε όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα, η είδηση ότι ο Γιώργος Γαλανός αποχωρεί από το κυανόλευκο μπάσκετ, ήρθε να ταράξει το οικοδόμημα του Ηρακλή.

Ο βασικός χορηγός του τμήματος, αντέδρασε έντονα πριν την έναρξη του αγώνα του Ιβανωφείου, εξαιτίας του γεγονότος ότι εντός του παρκέ και συγκεκριμένα την περιοχή των βολών, δεν υπήρχαν αυτοκόλλητες διαφημίσεις της εταιρείας του. Οι υπόλοιποι διοικούντες προσπάθησαν να του εξηγήσουν πως απαγορεύεται από την ΕΟΚ να υπάρχουν διαφημίσεις στο σημειο εκείνο.

Ο Γιώργος Γαλανός αποχώρησε εκνευρισμένος από το Ιβανώφειο μία ώρα πριν το τζάμπολ και παρά τις προσπάθιες των υπολοίπων να επικοινωνήσουν μαζί του, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γαλανός δήλωσε πως: “Παραιτούμαι γιατί μου είπαν ψέματα”. Ωστόσο, προσθέτει πως το πρόβλημα λύνεται. Η συνέχεια του θέματος που προέκυψε θα δοθεί τις επόμενες ημέρες με την ελπίδα να μην διαλυθεί ό,τι καλό δημιουργήθηκε σο Ιβανώφειο τις τελευταίες εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top