“Μπαίνουν” Κατσαμπής και Τούμα

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση ως προς το τραυματιολόγιο των “κυανολεύκων”, μιας και μέσα από το διπλό σημερινό (14/10) πρόγραμμα προέκυψαν εξελίξεις, που προσφέρουν αισιοδοξία. Συγκεκριμένα, …

Ηρακλής

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση ως προς το τραυματιολόγιο των “κυανολεύκων”, μιας και μέσα από το διπλό σημερινό (14/10) πρόγραμμα προέκυψαν εξελίξεις, που προσφέρουν αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα, ο Tούμα υπεβλήθη σε φυσιοθεραπεία και παράλληλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.  Ατομική προπόνηση και για τον Κατσαμπή, ο οποίος ξεπερνά την τενοντίτιδα και από αύριο ‘μπαίνει’ κανονικά. Ο Βουτσιάς ακολουθεί, πλέον, το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Μπόσνιακ συνέχισε την ατομική προπόνηση.

Στην απογευματινή προπόνηση ενσωματώθηκαν οι δύο διεθνείς της Ελπίδων, με τον Γιάντση να προπονείται κανονικά και τον Ιωαννίδη να κάνει χαλάρωμα, λόγω του ότι προέρχεται από πλήρες 90λεπτο.

Ο Mιλάνο βρέθηκε κατά την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, είχε επαφή με το ιατρικό επιτελείο και συνέχισε το πρόγραμμά του, που αφορά σε φυσιοθεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης του γονάτου του στο γυμναστήριο. Απουσίαζε ο Kοβαλέφσκι, ο οποίος εξακολουθεί να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Πολωνίας.

Η αυριανή (15/10) προπόνηση είναι απογευματινή (16:00) και θα διεξαχθεί στην Μίκρα

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top