Επστάιν: “Απαραίτητοι οι βαθμοί”

Ο Ντένις Επστάιν είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του Ηρακλή με τον Πανιώνιο που έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Γερμανός θα ήθελε να …

Ηρακλής

Ο Ντένις Επστάιν είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του Ηρακλή με τον Πανιώνιο που έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Γερμανός θα ήθελε να το ξανακάνει και τώρα αυτό όμως που προέχει, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε, είναι να κερδίσει η ομάδα και όχι το ποιος θα βάλει το γκολ. Ο Επστάιν, στο πλαίσιο της media day (13/10) στον Ηρακλή, είπε μεταξύ άλλων, ότι… “απ’ ό,τι φαίνεται, μου ταιριάζει ο Πανιώνιος. Θα είναι πολύ ευχάριστο να πετύχω πάλι κάποιο γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Ωστόσο, δεν έχει σημασία ποιος θα το πετύχει, αλλά οι τρεις βαθμοί που μας είναι απαραίτητοι» δήλωσε και πρόσθεσε: «Αυτό το παιχνίδι έχει αξία έξι βαθμών, τρεις για τη βαθμολογία και τρεις για την ψυχολογία, και θέλουμε κοντά τον κόσμο μας, για να μας υποστηρίξει».

Δηλώσεις έκανε και ο Παναγιώτης Κονέ. «Θέλουμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Σημασία έχει ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, μια και στο προηγούμενο με τη Λάρισα δεν υπήρχαν φίλαθλοι» είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top