Οι έντεκα τυχεροί που κέρδισαν τα εισιτήρια διαρκείας (video)

Ετοιμαστείτε! Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή έστειλε το μήνυμα με τη νίκη στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού και πλέον σας περιμένει στη Μίκρα. Έντεκα τυχεροί …

Ηρακλής

Ετοιμαστείτε! Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή έστειλε το μήνυμα με τη νίκη στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού και πλέον σας περιμένει στη Μίκρα. Έντεκα τυχεροί αναγνώστες της BLUEARENA θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των κυανόλευκων, χάρη στις επιλογές του Αντρέι Κράβαρικ.


Ο αρχηγός των τίτλων πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (12/10) την κλήρωση με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο και στέλνει έντεκα από εσάς στη Μίκρα.


Ως παίκτης του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια ο Κράβαρικ δεν ικανοποιείται με τα λίγα και έτσι θέλησε να δώσει και ένα… ακόμα διαρκείας, λέγοντας μάλιστα το νούμερο 10 στο τέλος, αναφερόμενος στη θύρα των οργανομένων οπαδών της ομάδας.


Έντεκα λοιπόν οι τυχεροί που κληρώθηκαν, μέσω του αρχηγού. Όσο για κάποια από τα νούμερα που έδωσε, έχουν τη σημασία τους. Το νούμερο 1, γιατί θέλει να είναι πάντα πρώτος, το 6 που αποτελεί το νούμερο της φανέλας του, το 13, όσοι δηλαδή και οι τίτλοι του Ηρακλή, το 33, όσα και τα χρόνια του Χριστού.


Πάμε λοιπόν να δούμε τους έντεκα τυχερούς που θα παραλάβουν τα διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (σε παρένθεση η κατάληξη του κινητού τους τηλεφώνου).  1. ΓΑΪΤΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (-796)

 2. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ (-590)

 3. ΡΑΛΛΗΣ ΘΩΜΑΣ (-614)

 4. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΛΙΑΣ (-106)

 5. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (-130)

 6. ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ ΒΛΑΣΗΣ (-497)

 7. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (-944)

 8. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (-758)

 9. ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (-766)

 10. ΣΕΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (-086)

 11. ΓΡΗΓΗΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (-171)

Η λίστα των συμμετέχοντων… 


Οι έντεκα τυχεροί μπορούν από την Πέμπτη (15/10) να περνούν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη και με την αστυνομική τους ταυτότητα να παραλαμβάνουν το εισιτήριο διαρκείας.


Και μην ξεχνάτε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για δέκα εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ (ΜΠΑΣΚΕΤ, κενό, ονοματεπώνυμο, αποστολή 54100. Αποστολή μηνυμάτων μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου), καθώς και ο διαγωνισμός για τον παίκτη που θα πετύχει το γκολ Νο 2000 (ΓΚΟΛ, κενό, όνομα ποδοσφαιριστή, κενό, ονοματεπώνυμο, αποστολή στο 54100), με πλούσια δώρα που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι μεταξύ των δώρων περιλαμβάνεται και ένα πλήρες σετ δορυφορικού συστήματος !!!

Το βίντεο της κλήρωσης

http://www.youtube.com/watch?v=Au96xfaCrU0

Σχετικά Άρθρα

Back to Top