Καραποστόλου: «Αποτυχία αν δεν ανέβουμε»

Ένα από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας του Ηρακλή είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο 31χρονος γκαρντ μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 (Γ.Σ. Λάρισας, …

Ηρακλής

Ένα από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας του Ηρακλή είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου. Ο 31χρονος γκαρντ μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 (Γ.Σ. Λάρισας, Άρης, Μακεδονικός, Πανελλήνιος, ΑΓΟΡ και Ολύμπια Λάρισας) αποφάσισε να αγωνιστεί στην Α2 με τον Ηρακλή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη BLUEARENA μίλησε για το κλίμα της ομάδας αλλά και για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Α2.

Ο Σωτήρης στην αρχή του καλοκαιριού ακούστηκε ως πιθανός μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων. Ο Ηρακλής όμως με αστραπιαίες κινήσεις τον απέκτησε, προσθέτοντας ένα σημαντικό όπλο στην περιφέρειά του. Ο Καραποστόλου μαζί με τον Κέκελη ήταν οι δύο πρώτοι παίκτες της νέας προσπάθειας που γίνεται με πρωτοστάτη τον Λευτέρη Κακιούση. Ο ίδιος απάντησε για ποιο λόγο αποφάσισε να αγωνιστεί στον Ηρακλή και να απορρίψει τις υπόλοιπες προτάσεις που υπήρχαν: «Στην αρχή του καλοκαιριού είχα δύο προτάσεις από ομάδες της Α1 και από τον Ηρακλή. Αποφάσισα να δεχτώ αυτή του Ηρακλή κυρίως λόγω του Λευτέρη Κακιούση. Η πρόταση που μου κατέθεσαν εκείνη την στιγμή ήταν καλύτερη οικονομικά από τις άλλες. Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω».

Ο Καραποστόλου φέτος στον Ηρακλή θα είναι συμπαίκτης με δύο «φίλους» από τα παλιά, τον Τερέλ Καστλ και τον Γιάννη Λάππα. Για το γεγονός αυτό δήλωσε: «Με τον Καστλ ήμασταν μαζί στον Άρη την σεζόν 2004-2005 και με τον Λάππα ξεκινήσαμε μαζί την καριέρα μας από τον Γ.Σ. Λάρισας. Είναι ευχάριστο που θα τους έχω πάλι συμπαίκτες». Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα γιατί μετά από τόσες νέες προσθήκες είναι δύσκολο να δέσει εύκολα η ομάδα τόνισε: «Το κλίμα είναι άριστο. Όλοι οι παίκτες που έχουν έρθει είναι πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες. Είμαστε δεμένοι και γνωρίζουμε πλέον ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Στην συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο φετινός στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο. Άμα δεν τα καταφέρουμε στο τέλος θα έχουμε αποτύχει. Φέτος ξεκινήσαμε καλά και στο Κύπελλο αλλά δεν είναι ο βασικός μας στόχος. Έχουμε αποκλείσει την Κομοτηνή, τον ΑΓΟΡ, τον Ηλυσιακό και την Ολυμπιάδα Πατρών και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς που έχουμε πρόβλημα για να παρουσιαστούμε απολύτως έτοιμοι στο Πρωτάθλημα. Ο δικός μου στόχος είναι το να ανεβούμε στην Α1. Θέλω να γευτώ την χαρά της ανόδου με τον Ηρακλή. Νιώθω πολύ άνετα εδώ και θα κάνω ότι μπορώ για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

Σχετικά Άρθρα

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top