Άρχισε η προετοιμασία για Πανιώνιο

Η αναμέτρηση της Κυριακής (18/10) με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο βρίσκεται στο προσκήνιο και, συνεπώς, άρχισε σήμερα (13/10) στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα η προετοιμασία, …

Ηρακλής

Η αναμέτρηση της Κυριακής (18/10) με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο βρίσκεται στο προσκήνιο και, συνεπώς, άρχισε σήμερα (13/10) στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα η προετοιμασία, υπό την εποπτεία των τεχνικών συνεργατών του Προτάσοφ, τους Νεντίδη, Καρύδα και Γκιζέλη.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Kowalewski, Ιωαννίδης, Γιάντσης, καθώς και ο τραυματίας και αδειούχος Mιλάνο.

O Λέκι ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση και πέρασε σε πλήρεις ρυθμούς, όπως και ο Κονέ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στο χέρι. Κάτι ανάλογο θα συμβεί αύριο και με τον Βουτσιά, ο οποίος ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα, πέρασε από διαδικασία ετοιμότητας και κρίθηκε ικανός να περάσει σε κανονικά επίπεδα. Ο Κατσαμπής συνέχισε με θεραπεία και πρόγραμμα γυμναστηρίου και αναμένεται να επανέλθει εντός της εβδομάδας. Ο Μπόσνιακ ανεβάζει επίπεδα ατομικής προπόνησης, όμως με την ομάδα θα “μπει” από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Tούμα αποχώρησε στα μέσα του προπονησιακού προγράμματος, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από αύριο.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν διπλό πρόγραμμα προπόνησης αύριο, Τετάρτη 14/10, καθώς θα προπονηθούν πρωί (10:00) και απόγευμα (16:00), στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top