Μπαμπαλιούτας: «Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Είχε προβλέψει τη νίκη στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού και πλέον δηλώνει χαρούμενος που δικαιώθηκε. Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας εξέφρασε σήμερα (12/10) μέσω του Libero 107.4 …

Ηρακλής

Είχε προβλέψει τη νίκη στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού και πλέον δηλώνει χαρούμενος που δικαιώθηκε. Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας εξέφρασε σήμερα (12/10) μέσω του Libero 107.4 την ικανοποίηση του για το σπουδαία ξεκίνημα του Ηρακλή αλλά και την πίστη του για ακόμα μια καλύτερη συνέχεια.


«Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι η έκβαση του αγώνα θα εξαρτιόταν αποκλειστικά και μόνο από εμάς και το είπα με βάση την εικόνα που είχαν δείξει οι δύο ομάδες στα φιλικά παιχνίδια που είχαν δώσει. Κερδίσαμε με καθαρό σκορ αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολο, μας δίνει όμως ψυχολογία και δύναμη για την συνέχεια. Το διπλό μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού δεν είναι απλή υπόθεση, είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις», ανέφερε αρχικά ο λίμπερο του Γηραιού για να συμπληρώσει:


«Φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα, δείξαμε καλή εικόνα στον αγώνα και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Αν πάει καλή η υποδοχή μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, σε κανένα αγώνα. Ο Ηρακλής φέτος είναι πολύ καλός και γρήγορος στην επίθεση, έχουμε πολλούς παίκτες που είναι πολύ καλοί επιθετικά και έχουμε πολύ καλό πασαδόρο, που μπορεί να εκμεταλλευτεί σωστά τις πολλές επιλογές που έχει στον αγώνα. Η ομάδα ρολάρει ήδη πολύ καλά, όπως φάνηκε, και με καλή υποδοχή δύσκολα θα μπορέσει κάποια ομάδα να μας κερδίσει. Επίσης έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια».


Στην παρατήρηση ότι οι παίκτες που έρχονται στον Ηρακλή αποδίδουν καλά σχεδόν αμέσως, ο Μπαμπαλιούτας τόνισε: «Όσοι παίκτες έρχονται στον Ηρακλή σαφώς επηρεάζονται θετικά, μέσα σε λίγες μέρες αντιλαμβάνονται πλήρως που ακριβώς βρίσκεται, έχει μεγάλη ιστορία η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα κάθε καλοκαίρι και μάλιστα με λιγότερα λεφτά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και οι παίκτες μπαίνουν εύκολα στο κλίμα της ομάδας και αποδίδουν καλά. Φέτος ειδικά έχουμε πολύ αξιόλογη ομάδα, είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες ενώ είναι πολύ καλός και ο προπονητής μας. Μόνο εγώ και ο Κράβαρικ είμαστε πάνω από 30 ετών αλλά όλοι οι παίκτες έχουν εμπειρίες και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και το καλό κλίμα, είμαστε μια πραγματική ομάδα».


Όσο για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, ο λίμπερο του Ηρακλή ευχήθηκε να δει γεμάτη τη Μίκρα: «Μακάρι να αλλάξει η ώρα του αγώνα γιατί θέλουμε να είναι κατάμεστο το γήπεδο. Θα είναι ότι καλύτερο για μας αυτό, να έρθει ο κόσμος δίπλα μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μια νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top