Με το laptop στο στρατόπεδο

Πώς μπορεί κάποιος να βοηθά τον Ηρακλή να νικήσει τον Ολυμπιακό μέσα από ένα στρατόπεδο; Πολύ απλά, μέσω ενός λάπτοπ. Ο λόγος για τον στατιστικολόγο …

Ροπαλιές

Πώς μπορεί κάποιος να βοηθά τον Ηρακλή να νικήσει τον Ολυμπιακό μέσα από ένα στρατόπεδο; Πολύ απλά, μέσω ενός λάπτοπ. Ο λόγος για τον στατιστικολόγο των κυανόλευκων, Παναγιώτη Κουντουρίδη, ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα «κατασκόπευε» τους ερυθρολεύκους και έδινε χρήσιμες πληροφορίες στον Χάρι Μπρόκινγκ, παρά το ότι βρισκόταν στο στρατόπεδο λόγω της θητείας που υπηρετεί.


Παίκτες, προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, φυσιοθεραπευτές, στατιστικολόγος. Όλοι τους έχουν σημαντικό ρόλο μέσα σε μία ομάδα βόλεϊ και ο τελευταίος προσφέρει πολλά μέσω των αριθμών και όχι μόνο.


Τα τελευταία οκτώ χρόνια στατιστικολόγος του Ηρακλή είναι ο Παναγιώτης Κουντουρίδης, που έχει προσφέρει πολλά στο να μπορέσει αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Εδώ και λίγο καιρό υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, κάτι που τον εμποδίζει να είναι κοντά στην ομάδα όσο ο ίδιος και ο Χάρι Μπρόκινγκ θα ήθελαν. Ο Κουντουρίδης βοήθησε σημαντικά στο να έρθουν κάποιοι παίκτες στον Ηρακλή, ο Ολλανδός τεχνικός τον εμπιστεύεται απόλυτα και έτσι περίμενε ενόψει της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό ορισμένα χρήσιμα στοιχεία από τον ίδιο.


Παρά το ότι την προηγούμενη βδομάδα βρισκόταν μέσα στο στρατόπεδο του Κιλκίς, ο Κουντουρίδης έκανε τη δουλειά του με τη βοήθεια ενός λάπτοπ και «κατασκόπευσε» τους ερυθρολεύκους μέσω στατιστικών στοιχείων και όχι μόνο.


Όχι μόνο ενημέρωσε τον Μπρόκινγκ για τον Ολυμπιακό αλλά και κατάφερε να βρεθεί στο Ρέντη, βοηθώντας ακόμα περισσότερο τους κυανόλευκους. Θα προσπαθήσει πλέον να εξασφαλίσει άδεια και για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, καθώς η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top