Καναβάρο: “Μου έσπασαν τα… αρχ@$%^”

Η υπόθεση του Φάμπιο Καναβάρο έκλεισε σήμερα (12/10), με την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή να αναφέρει στο πόρισμά της ότι μία μέλισσα τσίμπησε τον άσο της …

Διάφορα


Η υπόθεση του Φάμπιο Καναβάρο έκλεισε σήμερα (12/10), με την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή να αναφέρει στο πόρισμά της ότι μία μέλισσα τσίμπησε τον άσο της Γιουβέντους κατά την διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Ιταλίας, πήρε φάρμακο με κορτιζόνη, όμως δεν δηλώθηκε αυτό εγκαίρως και βρέθηκε θετικός.

Όπως ήταν φυσικό, δεν επιβλήθηκε ποινή στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως ξέσπασε με αφορμή όσα άκουγε και διάβαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πραγματικά μου έσπασαν τα… αρχ@$%^. Και αν δεν το καταλάβατε καλά, επαναλαμβάνω, μου έσπασαν τα… αρχ@$%^. Έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Σε τσιμπάει μία μέλισσα και την άλλη μέρα βρίσκεις τον εαυτό σου στις εφημερίδες σαν να είσαι ντοπαρισμένος. Όταν έγινε αυτό νόμιζα ότι ονειρεύομαι. Κάποιες εφημερίδες και κανάλια το παράκαναν. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό με παρόμοια ιστορία (αναφέρεται στο βίντεο που εμφανίζεται το 1999 ως παίκτης της Πάρμα να του κάνουν ένεση πριν από τον τελικό του UEFA). Τότε, ήμουν βλάκας που επέτρεψα να βγάλουν βίντεο, ακόμη και αν το σκεύασμα δεν είναι απαγορευμένο πλέον. Τώρα βλακεία έκανε και η Γιουβέντους, αλλά όλα μεγαλοποιήθηκαν. Ελπίζω αυτό να μην συνεχίσει να με ακολουθεί. Η καριέρα μου αποτελεί παράδειγμα και ήταν πάντα σύμφωνα με τους κανόνες”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top