Έπιασε δουλειά η Μπάρνακ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (9/10) η Άννα Μπάρνακ, η οποία μάλιστα αγωνίστηκε το Σάββατο στο φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή …

Ηρακλής

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (9/10) η Άννα Μπάρνακ, η οποία μάλιστα αγωνίστηκε το Σάββατο στο φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή με την ΕΑΛ στο Κατσάνειο. Ισόπαλες 2-2 σετ ήρθαν οι κυανόλευκες, ενώ νίκησαν το Ανατόλια εκτός έδρας με 3-0 σετ.


Τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος συνεχίστηκαν για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες επικράτησαν του Ανατόλια με 3-0 σετ την Παρασκευή, ενώ την επόμενη μέρα ήρθαν ισόπαλες με την ΕΑΛ στο Κατσάνειο 2-2 σετ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε για πρώτη φορά η Άννα Μπάρνακ, η οποία πλέον βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκε με τον Γηραιό.


Την Τετάρτη (14/10) αναμένεται η Σερβίδα ακραία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον τελευταίο φιλικό αγώνα με το Ανατόλια, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Κηφισιάς στις 19.30 το Σάββατο (17/10).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top