Γυναίκες: Νίκη στη Βέροια

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες επικράτησαν με 60-33 του Φίλιππου στη Βέροια για την …

Ηρακλής

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες επικράτησαν με 60-33 του Φίλιππου στη Βέροια για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην επόμενη φάση οι κυανόλευκες θα αντιμετωπίσουν την Παιανία, εκτός έδρας στις 21/10.


Τα δεκάλεπτα: 11-10, 19-29, 25-42, 33-60.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τρανίδης): Βάλμη, Ιωαννίδου 5(1), Αμβρακίδου 10, Σαραγιώτου 5, Σιώπη 2, Τσαμπαλή, Ζουζώ, Μαραγκου 4, Δημητριάδου 4, Μπογδαμπεϊδου, Τσαμήτρου, Γεωργοπούλου 2.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιαννουζάκου): Νέδα 6, Χατζηευσταθίου 10, Γιαννάκη 2, Τζανή, Κανταρά 9, Παυλίδου 8, Πιλλέ 7, Αναστασιάδου 16, Θωμά 2.

Η προπονήτρια του Ηρακλή Ζωή Γιαννουζάκου μετά το τέλος αυτού του παιχνιδιού, ήταν φανερά ευχαριστημένη από την προσπάθεια των παικτριών της. Για το παιχνίδι δήλωσε: «Παρά τις απουσίες της Γιαννοπούλου και της Κατωπόδη πήραμε μία άνετη πρόκριση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνιση των κοριτσιών. Το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καθόλου καλά αλλά στα υπόλοιπα τρία κάναμε πάρα πολύ καλή άμυνα και έτσι καταφέραμε να δεχτούμε μόνο 33 πόντους».Σχετικά Άρθρα

Back to Top