Παβλίν: “Υπάρχει ενδιαφέρον…”

Κι ενώ αναμένεται η τοποθέτηση του Ανώνη Ρέμου για τα όσα έχουν γραφτεί και λεχθεί όλες αυτές τις μέρες για τα διοικητικά της ΠΑΕ, από …

Ηρακλής

Κι ενώ αναμένεται η τοποθέτηση του Ανώνη Ρέμου για τα όσα έχουν γραφτεί και λεχθεί όλες αυτές τις μέρες για τα διοικητικά της ΠΑΕ, από τη Σλοβενία, επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες της βαλκανικής χώρας για τον Ηρακλή. Για το ενδιαφέρον μίλησε ο Μίραν Παβλίν, παλιός διεθνής Σλοβένος που πάντως ακόμη και τώρα παίζει μπάλα στην Κόπερ και ταυτόχρονα είναι και τεχνικός διευθυντής της. Και αναφέρθηκε σε αυτό διότι οι πληροφορίες από τη Σλοβεναία ανέφεραν ότι αν προχωρήσει αυτή η υπόθεση τότε θα έρθει στον Ηρακλή ως τεχνικός διευθυντής. Ο 38χρονος έδωσε συνέντευξη στο “Metrosport” και είπε τα εξής.

Υπάρχει περίπτωση να έρθετε στην Ελλάδα για να αναλάβετε την θέση του τεχνικού διευθυντή;
«Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα γιατί η κατάσταση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα αυτή την ώρα και ίσως να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα τις επόμενες δυο εβδομάδες».
Αυτό έχει να κάνει με μια πιθανή ανάμειξη επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα;
«Μόνο με μια τέτοια προϋπόθεση. Άλλωστε, αυτή την στιγμή είμαι στην Κόπερ και εργάζομαι στην συγκεκριμένη ομάδα. Υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να πάρουν την ομάδα».
Μπορείτε να μας πείτε κάτι πιο συγκεκριμένο για αυτό;
«Δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα πράγματα γιατί προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για το ζήτημα. Σύντομα θα προχωρήσουμε με πιο συγκεκριμένες προτάσεις αλλά για λόγους τακτικής δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία».
Αυτοί οι επιχειρηματίες είναι Σλοβένοι ή από άλλη χώρα που δραστηριοποιούνται στην πατρίδας σας;
“Όχι είναι Σλοβένοι. Έχουν επιχειρήσεις στην χώρα μου και θέλουν να αναλάβουν μια ομάδα στο εξωτερικό».
Πώς όμως προέκυψε η ομάδα του Ηρακλή και για ποιους λόγους θέλουν να την αναλάβουν;
«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά αναγνωρίσιμο στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Σλοβενία. Θέλουν να πάρουν μια ομάδα που να έχει δυναμική και ο Ηρακλής δείχνει να έχει αυτές τις προοπτικές. Έχουμε ενημερωθεί για την κατάστασή του από άνθρωπό μας στην Ελλάδα που βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Το πλήρες πλάνο μας θα το δημοσιοποιήσουμε σε περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση».
Θα έρθετε στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα;
«Είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι απαραίτητο να γίνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική κρούση προς την ΠΑΕ, από τρίτο άνθρωπο, έγινε πριν από μερικές μέρες και προς το παρόν η υπόθεση παραμένει “παγωμένη”.  
 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top