Με απουσίες στο φιλικό (11/10) με τον Θερμαϊκό

Απογευματινή προπόνηση στην Μίκρα είχε το σημερινό (10/10) πρόγραμμα των “κυανολεύκων”, με τον Tούμα να επανέρχεται σε πλήρεις ρυθμούς. Αντιθέτως, τενοντίτιδα στον αχίλλειο του δεξιού …

Ηρακλής

Απογευματινή προπόνηση στην Μίκρα είχε το σημερινό (10/10) πρόγραμμα των “κυανολεύκων”, με τον Tούμα να επανέρχεται σε πλήρεις ρυθμούς.

Αντιθέτως, τενοντίτιδα στον αχίλλειο του δεξιού ποδιού παρουσίασε ο Κατσαμπής και περνά σε πρόγραμμα θεραπείας και ανάπαυσης μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θεωρείται ότι θα επανέλθει χωρίς πρόβλημα. Ο Κονέ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και η πρόβλεψη είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα περάσει στους κανονικούς ρυθμούς. Ατομικού συνέχεια και για τον Μπόσνιακ, ο οποίος παρουσιάζεται σε βελτιωμένη κατάσταση, χωρίς ακόμη να είναι προβλέψιμο το πότε ακριβώς θα περάσει στα επίπεδα της ομάδας.

Ο Λέκι ακολούθησε συνδυαστικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ατομικής προπόνησης, με την ιατρική πρόβλεψη να εκτιμά ότι θα επανέλθει σύντομα σε κανονική προπόνηση. Ο Βουτσιάς εξακολούθησε τη θεραπεία για την κάκωση στην ποδοκνημική, αλλά δεν εκτιμάται ως ανησυχητικός ο τραυματισμός του.

Βεβαίως, απών από την προπόνηση ήταν ο αδειούχος και τραυματίας, Mιλάνο.

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Ηρακλής θα παραταχθεί στο αυριανό (Κυριακή 11/10, 16:00) φιλικό παιχνίδι του Γηπέδου της Θέρμης, με αντίπαλο τον τοπικό Θερμαϊκό, με αρκετά προβλήματα απουσιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top