Κράβαρικ: “Φανταστική νίκη…”

Ο Αντρέι Κράβαρικ μετά το τέλος της θριαμβευτικής νίκης του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού (10/10) στάθηκε στην ψυχολογία που αυτή η νίκη θα δώσει στην …

Ηρακλής

Ο Αντρέι Κράβαρικ μετά το τέλος της θριαμβευτικής νίκης του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού (10/10) στάθηκε στην ψυχολογία που αυτή η νίκη θα δώσει στην ομάδα. “Παίξαμε ένα φοβερό τουρνουά στην Πολωνία, είχαμε δει εκεί πέρα ότι είμαστε σε καλό δρόμο και είπαμε να συνεχίσουμε έτσι. Μπήκαμε στο παιχνίδι πιο έτοιμοι από τον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Είναι βέβαια μια φανταστική νίκη που μπορεί να δώσει πολύ καλή ψυχολογία μέσα στην ομάδα κι αυτό είναι το κυριότερο και για την ομάδα και για τον σύλλογο”.

Οταν ο Κράβαρικ ρωτήθηκε για στόχους, κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν μίλησε για συγκεκριμένους στόχους. “Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή. Την προηγούμενη σεζόν αφήσαμε μια πίκρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα, θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα που να παίξει όσο πιο καλά γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”. 

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top