Κάλα: “Χαρούμενος που παίξαμε έτσι…”

Ενας υπέροχος, Γιοσλέιντερ Κάλα, έδειξε νωρίς-νωρίς την αξία του και ότι θα είναι ένα από τα σπουδαία όπλα του Ηρακλή στη σεζόν. Ο Κουβανός ήταν …

Ηρακλής

Ενας υπέροχος, Γιοσλέιντερ Κάλα, έδειξε νωρίς-νωρίς την αξία του και ότι θα είναι ένα από τα σπουδαία όπλα του Ηρακλή στη σεζόν. Ο Κουβανός ήταν καταπληκτικός. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (10/10), χαμογελώντας, είπε ότι… «συνηθίζω να έχω καλή διάθεση όταν παίζω και θα δείτε κι άλλα τέτοια παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που παίξαμε έτσι». Στάθηκε στη συνολική δουλειά που έγινε: «Ολοι παίξαμε καλά ως ομάδα. Ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν, σίγουρα όμως χαιρόμαστε που στην αρχή της σεζόν κερδίσαμε τον Πρωταθλητή».

Σπουδαίο παιχνίδι και από τον πασαδόρο, Κώστα Προύσαλη που μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού είπε ότι… «ξέραμε τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού Δεν τον αφήσαμε ένα κάνει το παιχνίδι του. Χρόνο με τον χρόνο η ομάδα δένει». Ρωτήθηκε για στόχους, είπε απλώς: «Τον Μάιο θα δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους. Ολοι έπαιξαν καλά, νομίζω όμως ότι ο πόντος του Κράβαρικ στο τέλος ήταν καθοριστικός». 

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top