Στην αποστολή ο Λάππας

Με το Γιάννη Λάππα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο κυριακάτικο αγώνα του Κυπέλλου, με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα. Ο έμπειρος φόργουορντ τέθηκε στη διάθεση του …

Ηρακλής

Με το Γιάννη Λάππα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο κυριακάτικο αγώνα του Κυπέλλου, με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα. Ο έμπειρος φόργουορντ τέθηκε στη διάθεση του Λευτέρη Κακιούση, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του και εκδόθηκε το δελτίο του από την Ομοσπονδία.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη και θα είμαι μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Ηρακλής. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν πως ο Ηρακλής παίζει σε μια «ξένη» γι’ αυτόν κατηγορία, αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε σκληρά, να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο και να τον επαναφέρουμε εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1. Εγώ απ’ την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω όσα μπορώ. Ξέρω ότι έχει πολύ καλό προπονητή και καταξιωμένο, αλλά και πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Πλέον μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια και ελπίζω με τη βοήθεια και του κόσμου μας, που γνωρίζω ότι στηρίζει την ομάδα πολύ και στα δύσκολα αυτά χρόνια, να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας άσος.

Οι κυανόλευκοι θα αναχωρήσουν αύριο το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Αχαϊας όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top