Ο Κακιούσης θα κάνει την κλήρωση για τα διαρκείας

Ο Λευτέρης Κακιούσης θα κάνει την κλήρωση για τα 10 διαρκείας που δίνει η “BLUEARENA” για το μπάσκετ. Μέχρι την Πέμπτη, 29/10 το μεσημέρι (12:00) υπάρχει …

Ηρακλής


Ο Λευτέρης Κακιούσης θα κάνει την κλήρωση για τα 10 διαρκείας που δίνει η “BLUEARENA” για το μπάσκετ. Μέχρι την Πέμπτη, 29/10 το μεσημέρι (12:00) υπάρχει το περιθώριο για περαιτέρω συμμετοχή. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ δέχτηκε να είναι αυτός που θα διαλέξει τους 10 τυχερούς που θα έχουν τη δική του θέση στις κερκίδες του Ιβανωφείου. Η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης, 29/10. Μέχρι λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε τα δικά σας μηνύματα με έναν τρόπο που η “BLUEARENA” σας έχει κάνει γνωστό εδώ και μέρες όταν και άρχισε να “μετράει” η προσφορά. Το να τον επαναλάβουμε όμως δεν… πειράζει κανέναν. Γράφετε στο μήνυμα με κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες ΜΠΑΣΚΕΤ, αφήνετε κενό, γράφετε το ονοματεπώνυμό μας και το αποστέλλετε στο 54100.


Το κόστος είναι 1,19 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για κάθε μήνυμα.


Εμπρός, λοιπόν! Δέκα (10) διαρκείας για το Ιβανώφειο σας περιμένουν. Μέχρι την Πέμπτη προλαβαίνετε… Μετά θα αναλάβει ο Λευτέρης Κακιούσης να αναδείξει τους τυχερούς ενώ βεβαίως και θα υπάρχει το σχετικό βίντεο από την “BLUEARENA” όπως έχει γίνει και σε άλλες προσφορές μέχρι τώρα.


“Μέσα στο ναό, το Ιβανώφειο, δεν περνά κανείς, είμαστε εμείς…”. Εκεί θα είναι και η BLUEARENA…


 


 


 


 

Σχετικά Άρθρα

Θέλει “τριπλέτα” Αμερικανών γκαρντ – Πάει για Σκορδίλη ή Γόντικα!

Μπάσκετ

Back to Top