Νέος πονοκέφαλος

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από τις φήμες που θέλουν τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκει διέξοδο για να αποχωρήσει πρόωρα από τα κοινά της …

Ηρακλής

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από τις φήμες που θέλουν τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκει διέξοδο για να αποχωρήσει πρόωρα από τα κοινά της ΠΑΕ, φαίνεται πως μία ακόμη… βόμβα έσκασε στα γραφεία της Μίκρας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος των «κυανόλευκων» Μπάμπης Ξανθόπουλος φέρεται να έχει στείλει εξώδικο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας το ποσό που δαπάνησε (και είναι σεβαστό) κατά τη διάρκεια της θητείας του στη διοίκηση, η οποία διήρκεσε μέχρι τις 15 Μαΐου του 2008, οπότε και παραιτήθηκε. Χρήματα τα οποία διατέθηκαν κυρίως για να την ανάπλαση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Μίκρα, καθώς επίσης και για την αποπληρωμή των χρεών που άφησε πίσω της η διοίκηση του Γιώργου Σπανουδάκη.

Σε μια προσπάθεια να ερευνήσουμε το θέμα, μιλήσαμε με τον ίδιο τον Μπάμπη Ξανθόπουλο, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός. «Δεν έχω να πω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Καλό σας απόγευμα» ήταν η λιτή απάντηση του πρώην αντιπροέδρου. Θυμίζουμε ότι ο κύριος λόγος της παραίτησης του Μπάμπη Ξανθόπουλου είχε να κάνει με το γεγονός ότι στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου του 2008, εξουσιοδοτήθηκε εν αγνοία του να απαλλάξει τον Γιώργο Σπανουδάκη από τα πεπραγμένα της διοίκησής του στον Ηρακλή.

Χωρίς αμφιβολία το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη δημόσια, αναφορικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top