Μικροπροβλήματα με Τούμα και Βουτσιά

Το σημερινό πρόγραμμα, στις eγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, ήταν εντατικό, καθώς περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωσης, τεχνικής, συνεργασίας, τακτικής και εκπαιδευτικό …

Ηρακλής

Το σημερινό πρόγραμμα, στις eγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, ήταν εντατικό, καθώς περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωσης, τεχνικής, συνεργασίας, τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα. Απουσίαζαν Κοβαλέφσκι, Ιωαννίδης, Γιάντσης (λόγω διεθνών υποχρεώσεων) και ο αδειούχος (τραυματίας) Μιλάνο.

O Μπόσνιακ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κονέ, παράλληλα με τις ασκήσεις γυμναστηρίου. Ο Λέκι είναι ήδη πολύ καλύτερα και, πέρα από τη φυσιοθεραπεία, πέρασε σε ελαφρύ ατομικό. Ο Tούμα έχει ενοχλήματα στον αυχένα, λόγω μυικού σπασμού, ακολουθεί φυσιοθεραπευτική αγωγή και προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς.

Κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης, ο Βουτσιάς δέχθηκε κτύπημα στην δεξιά ποδοκνημική, το οποίο προκάλεσε κάκωση στο σημείο, με συνέπεια το απόγευμα να μην προπονηθεί, περνώντας σε φάση θεραπείας.

Οι “κυανόλευκοι” αύριο, Σάββατο 10/10, θα προπονηθούν στις 16:00, στην Μίκρα.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top