Ενίσχυση με Λάππα

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση για τον Ηρακλή, αφού συμφώνησε με τον Γιάννη Λάππα. Ο 33χρονος άσος προπονήθηκε χθες (8/10) με την ομάδα και αν τον …

Ηρακλής

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση για τον Ηρακλή, αφού συμφώνησε με τον Γιάννη Λάππα. Ο 33χρονος άσος προπονήθηκε χθες (8/10) με την ομάδα και αν τον κρίνει έτοιμο ο Λευτέρης Κακιούσης, θα το συμπεριλάβει στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα (16.00) στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη και θα είμαι μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Ηρακλής. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν πως ο Ηρακλής παίζει σε μια «ξένη» γι’ αυτόν κατηγορία, αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε σκληρά, να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο και να τον επαναφέρουμε εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1. Εγώ απ’ την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω όσα μπορώ. Ξέρω ότι έχει πολύ καλό προπονητή και καταξιωμένο, αλλά και πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Πλέον μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια και ελπίζω με τη βοήθεια και του κόσμου μας, που γνωρίζω ότι στηρίζει την ομάδα πολύ και στα δύσκολα αυτά χρόνια, να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας άσος.

Σχετικά Άρθρα

Θέλει “τριπλέτα” Αμερικανών γκαρντ – Πάει για Σκορδίλη ή Γόντικα!

Μπάσκετ

Back to Top