Αλλαγή πλάνων για Νούνο Πιλότο

Αλλαγή πλάνων στο θέμα της αποθεραπείας του Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος άσσος, αισίως, έφτασε στο επίπεδο να αρχίσει τρέξιμο και – όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί …

Ηρακλής

Αλλαγή πλάνων στο θέμα της αποθεραπείας του Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος άσσος, αισίως, έφτασε στο επίπεδο να αρχίσει τρέξιμο και – όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί – θα έπρεπε αυτές τις μέρες να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει εδώ το υπόλοιπο της μακράς πορείας του για την επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας.

Ωστόσο, αποφασίστηκε ότι για ψυχολογικούς λόγους (μετρά πολύ και η ψυχολογική παράμετρος σε τέτοιες περιπτώσεις) θα ήταν κατά πολύ προτιμότερο το να συνεχίσει το ελαφρύ ατομικό πρόγραμμά του στην πατρίδα του ο παίκτης και να εγκατασταθεί – πλέον – στη Θεσσαλονίκη, όταν θα έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκεται λίγες μέρες πριν την εισαγωγή του στο ρυθμό προπονήσεων της ομάδας, περίοδος, η οποία ακόμη αργεί (ίσως να είναι και Δεκέμβριος, όταν θα είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο).


Πάντως, ο Νούνο Πιλότο εξέφρασε την επιθυμία να έλθει εντός του Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να «ζήσει» για λίγες μέρες, μετά από καιρό, την ομάδα του, να συναντηθεί με τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο, τους ιθύνοντες της ομάδας και – φυσικά – με το ιατρικό επιτελείο (με το οποίο συνεχίζει να είναι σε διαρκή επικοινωνία) και να παρακολουθήσει – ίσως –  κάποιο αγώνα του Ηρακλή. Η έλευσή του αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών.   

Σχετικά Άρθρα

Back to Top