Τάσεις αυτοκαταστροφής

Ο Γιάννης Χαρισούλης σχολιάζει στην BLUEARENA τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στον Ηρακλή, σε κυρίως διοικητικό επίπεδο. “Οι τάσεις αυτοκαταστροφής δεν έλειψαν ποτέ από τον …


Ο Γιάννης Χαρισούλης σχολιάζει στην BLUEARENA τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στον Ηρακλή, σε κυρίως διοικητικό επίπεδο.


“Οι τάσεις αυτοκαταστροφής δεν έλειψαν ποτέ από τον Ηρακλή. Ακόμα και στις πιο καλές του μέρες (αναφέρομαι στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή) όλο και θα βρίσκονταν κάποιος να… ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει πρόβλημα. Και το περίεργο ξέρετε ποιο είναι; Πως αυτός ο “κάποιος” ήταν συνήθως από “μέσα”. Από αυτούς δηλαδή οι οποίοι θα έπρεπε όχι μόνο να μην δημιουργούν προβλήματα αλλά να φροντίζουν για την επίλυση τους.


Από τον κανόνα αυτό δεν μπορούσε να ξεφύγει και ο τωρινός Ηρακλής. Μετά από δυο διαδοχικές ήττες έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα συμπτώματα. Ο Φώτης Κορκόβελος παραιτήθηκε επειδή του παρουσιάστηκαν , όπως είπε, “ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις” και ο Ρέμος… εμφανίστηκε να ψάχνει για συνεταίρο ή αγοραστή. Δεν βγήκε βέβαια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής να πει ότι θέλει να φύγει, αλλά φαντάζομαι πως δεν υπάρχει ούτε ένας που να πιστεύει πως αυτοί που έγραψαν κάτι τέτοιο το έβγαλαν από την…κοιλιά τους. Και επειδή κανένας δεν τρώει κουτόχορτο για αυτό ούτε τις “επαγγελματικές υποχρεώσεις” του Κορκόβελου πίστεψαν αλλά ούτε και τις δηλώσεις του Πολύκαρπου στο “Coal” ότι ο Ρέμος δεν ψάχνει για επενδυτή ή συνεταίρο.Έτσι, η ζημιά έγινε. Και από τον Κορκόβελο, αλλά και από το προεδρικό περιβάλλον που αφήνει να διαφαίνονται οι τάσεις φυγής του Ρέμου. Το “χειρουργείο” του Παμπορίδη ξεπεράστηκε γρήγορα αφού οι φίλοι του Γηραιού αντί να φωνάζουν για τον Κιλκισιώτη και τα….κατορθώματα του (τέτοιο….ξεβράκωμα από τους τηλεκριτικούς και τον παρατηρητή δεν έχει ξαναγίνει) προσπαθούν ή να αποκρυπτογραφήσουν τις “επαγγελματικές υποχρεώσεις” του Κορκόβελου ή να μάθουν (αν μπορούν) τι συμβαίνει με τον πρόεδρο και τις προθέσεις του. Γιατί βλέπετε στον Ηρακλή συμβαίνει και ένα ακόμα παράδοξο. Αυτοί που φεύγουν να μην λένε για ποιους λόγους φεύγουν (ίσως έτσι βρίσκονταν και κάποια λύση) αλλά να αφήνουν…θολό το τοπίο και….πρόχειρο για κάθε ερμηνεία. Και φυσικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται κάνουν ακόμα μεγαλύτερο κακό.


Κάπως έτσι είναι η κατάσταση σήμερα στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ίσως αν η ομάδα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις (αυτό το υλικό μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα) τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα. Αν όμως στην πορεία κάτι στραβώσει τότε να είσαστε βέβαιοι ότι πάλι θα προκύψουν….καταστάσεις σαν τις σημερινές”.


 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top