Στίβος: Που θα δοθούν τα μετάλλια της Τζόουνς;

Το θέμα με την αναδιανομή των μεταλλίων της Μάριον Τζόουνς αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση για την ΔΟΕ, η οποία αναμένεται να λάβει οριστικές αποφάσεις πριν …

Άλλα αθλήματα

Το θέμα με την αναδιανομή των μεταλλίων της Μάριον Τζόουνς αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση για την ΔΟΕ, η οποία αναμένεται να λάβει οριστικές αποφάσεις πριν τον Δεκέμβριο.  
Από την Τζόουνς έχουν αφαιρεθεί τα χρυσά μετάλλια στα 100μ., 200μ. και 4Χ400μ. στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, καθώς και τα χάλκινα στο μήκος και στα 4Χ100μ. που είχε κατακτήσει το 2007.  Κάποιες από τις συναθλήτριες της αμερικανίδας πρώην σπρίντερ έχουν προσφύγει στο CAS για το γεγονός ότι έχουν αφαιρεθεί κι από αυτές τα μετάλλια.
Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, υπογράμμισε ότι θα έχει παρθεί απόφαση μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, αλλά για τα υπόλοιπα μετάλλια θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις νωρίτερα.
Η υπόθεση αυτή έχει πάει στο CAS και αναμένεται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου να έχουμε απόφαση. Για τα υπόλοιπα μετάλλια, εκεί όπου δεν περιμένουμε άλλες πληροφορίες, θα έχετε πιο σύτομα αποφάσεις“, τόνισε ο Μπαχ ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν η ΔΟΕ θα δώσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. στην Θάνου μετά τις προστριβές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές. “Αυτή είναι μια καλή ερώτηση”, υπογράμμισε χαριτολογώντας ο Μπαχ.

Back to Top