Λαμπρόπουλος: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην πρόκριση του Ηρακλή επί του Ηλυσιακού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε σήμερα (8/10) στο …

Ηρακλής

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην πρόκριση του Ηρακλή επί του Ηλυσιακού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε σήμερα (8/10) στο Libero 107.4 για τη σημαντική νίκη των κυανόλευκων αλλά και τους στόχους του Γηραιού.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα και τώρα προχωρούμε στο κύπελλο, έχουμε την Κυριακή παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στον θεσμό, που μας ενδιαφέρει σίγουρα», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: 

 «Είναι νομίζω νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε, ας ξεκινήσει πρώτα το πρωτάθλημα και βλέπουμε, για την ώρα έχουμε τα παιχνίδια κυπέλλου και πιστεύω ότι ανταποκρινόμαστε καλά ως ομάδα σε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας. Σε 10 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα και ουσιαστικά η προετοιμασία μας συνεχίζεται ακόμη, δουλεύουμε πολύ και έχουμε αρχίσει να προσαρμοζόμαστε ως ομάδα και να φτάνουμε στο σημείο που θέλουμε».

Για το μπάσκετ που θα παρουσιάσει φέτος ο Ηρακλής, ο αριστερόχειρας φόργουορντ ανέφερε :«Η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι αρχικά να παίζουμε σωστή άμυνα, με πίεση σε όλο το γήπεδο και μετά κοιτάμε την επίθεση. Δουλεύουμε όμως μόνο 1 μήνα και σίγουρα δεν έχουμε δείξει ακόμη όσα μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι στην συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι από τώρα».

Για την δική του, πολύ καλή απόδοση στους μέχρι τώρα αγώνες, ο Φώτης Λαμπρόπουλος είπε :«Κάθε πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η Α2 έχει πολλές ιδιαιτερότητες σίγουρα. Σαφώς όμως οι εμπειρίες που έχω τόσο από την Α1 όσο και από την Ισπανία με βοηθούν πολύ στο να παίξω καλύτερα».

Όσο για το αν σημαίνει κάτι το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα λόγω της καταγωγής του, ανέφερε: «Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας στο κύπελλο και θέλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε κάθε αγώνα ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο αγώνας με την Ολυμπιάδα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα, είναι ένα ακόμη παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Θέλει “τριπλέτα” Αμερικανών γκαρντ – Πάει για Σκορδίλη ή Γόντικα!

Μπάσκετ

Back to Top