Θετική διάγνωση για τον Μάουρο Μιλάνο

Προς θετική κατεύθυνση κινούνται οι εξελίξεις σχετικά με το θέμα της ενόχλησης στο δεξιό γόνατο του Μάουρο Μιλάνο. Ο Αργεντινός γιατρός, που του έκανε την …

Ηρακλής

Προς θετική κατεύθυνση κινούνται οι εξελίξεις σχετικά με το θέμα της ενόχλησης στο δεξιό γόνατο του Μάουρο Μιλάνο. Ο Αργεντινός γιατρός, που του έκανε την επέμβαση χιαστών, τον εξέτασε διεξοδικά και κατέληξε ακριβώς στο ίδιο συμπέρασμα με τον γιατρό του Ηρακλή, Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Και εγώ θεωρώ ότι πρέπει να έχει πειραχθεί ελαφρώς το μόσχευμα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις χωρίς επέμβαση. Συνήθως οι ποδοσφαιριστές ξεπερνούν χωρίς πρόβλημα τέτοια περιστατικά και συνεπώς, θα πρέπει να ακολουθήσεις πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενδυνάμωσης του γονάτου και φαρμακοθεραπείας, προκειμένου στη συνέχεια να ξαναμπείς σταδιακά στις προπονήσεις και, εφόσον όλα πάνε καλά, να επανέλθεις στους αγώνες», ήταν τα λόγια του συμπατριώτη του γιατρού προς τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.


Του υπέδειξε, δηλαδή, ακριβώς τον ίδιο δρόμο, που του είχε υποδείξει και ο επικεφαλής του «κυανόλευκου» ιατρικού επιτελείου. Ο Μιλάνο ήδη άρχισε στην πατρίδα του πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ενδυνάμωσης και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να ηρεμήσει το σημείο των ενοχλήσεών του. Την Τρίτη (13/10) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης από την επόμενη μέρα και να επιδιώξει σταδιακά την επάνοδό του, χωρίς να μεσολαβήσει η εξαιρετικά δυσάρεστη διαδικασία της επέμβασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top