Χαμηλοί τόνοι από Κακιούση

Ο Λευτέρης Κακιούσης μετά το τέλος του αγώνα, ήταν μεν ικανοποιημένος από τη νίκη και την πρόκριση, ωστόσο κρατά «χαμηλά την μπάλα».Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από το …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης μετά το τέλος του αγώνα, ήταν μεν ικανοποιημένος από τη νίκη και την πρόκριση, ωστόσο κρατά «χαμηλά την μπάλα».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από το παιχνίδι αυτό κρατάμε το αποτέλεσμα. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι του Ηλυσιακού ήταν μια ομάδα που κάνει συγκεκριμένα πράγματα το παιχνίδι της. Στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη, είναι λογικό σε αυτό το σημείο της χρονιάς να συμβαίνει αυτό αλλά μέσα από την άμυνα καταφέρναμε να βρίσκουμε λύσεις». Παράλληλα, σχολίασε την εμφάνιση του Τερέλ Καστλ: «Με την εμπειρία του μας βοήθησε πάρα πολύ. Είναι τρεις ημέρες στην ομάδα και όσο περνάει από το χέρι μας θα προσπαθήσουμε να τον εντάξουμε στο κλίμα της ομάδας».

Ο κορυφαίος του Ηρακλή, Φώτης Λαμπρόπουλος, δήλωσε: «Μετράει πιο πολύ η νίκη. Το Κύπελλο δεν είναι στόχος. Από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Στο Κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το Ιβανώφειο πρέπει να γίνει φρούριο, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες εδώ και από εκεί και πέρα στα εκτός έδρας να δείχνουμε το καλύτερό μας πρόσωπο όπως σήμερα που παίξαμε καλά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top