Στην Αργεντινή για εξετάσεις ο Μιλάνο

Είναι γνωστό ότι ο Μάουρο Μιλάνο ήλθε το καλοκαίρι στον Ηρακλή, «κουβαλώντας» το βάρος των πολλαπλών βαρέων τραυματισμών στα γόνατά του και ιδίως στο δεξιό. …

Ηρακλής

Είναι γνωστό ότι ο Μάουρο Μιλάνο ήλθε το καλοκαίρι στον Ηρακλή, «κουβαλώντας» το βάρος των πολλαπλών βαρέων τραυματισμών στα γόνατά του και ιδίως στο δεξιό. Σε αυτό υπέστη δύο εγχειρήσεις αποκατάστασης χιαστών συνδέσμων σε μικρό χρονικό διάστημα η μία μετά την άλλη, ενώ στο άλλο υπεβλήθη σε ανάλογη επέμβαση προ επταετίας. Η πρόσφατη κάκωση, που υπέστη στο δεξιό γόνατο τον οδήγησε στο διαγνωστικό τραπέζι και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία απλώς επιβεβαίωσε την – ουσιαστική ασάφεια – της «κάκωσης».

Ο γιατρός του Ηρακλή, Μπάμπης Λαζαρίδης, από την εμπειρία του γνωρίζει ότι σε τέτοιας παθολογίας γόνατο δεν μπορείς να έχεις σαφή αποτελέσματα από τον τομογράφο, με συνέπεια να εκφράζει φόβους σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει πειραχθεί το μόσχευμα των επεμβάσεων στο πολύπαθο σημείο. Πρότεινε στον ποδοσφαιριστή τη λύση του αγωνιστικού τεσταρίσματος, δηλαδή, αρχικώς ελαφρά και κατόπιν σε πλήρεις ρυθμούς, προπόνηση για διάστημα δύο – τριών εβδομάδων, διαδικασία, μέσα από την οποία, θα κριθεί η «ευστάθεια» του γονάτου, ιατρική παράμετρος, η οποία θα απαντούσε στο ερώτημα σχετικά με το αν έχει πειραχθεί ή όχι το μόσχευμα. Ο ποδοσφαιριστής σαφώς ανησύχησε και κρίθηκε ως το πλέον ενδεδειγμένο να μεταβεί στην πατρίδα του και να υποβληθεί σε διεξοδικές εξετάσεις από τον γιατρό, που τον χειρούργησε, με αποτέλεσμα ο Μιλάνο να βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή και να αναμένεται με ενδιαφέρον και αγωνία η επιστροφή του στο προσεχές διάστημα.


Ρωγμώδες κάταγμα ο Κονέ


Τραυματίας από τον αγώνα της Τούμπας είναι και ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος (μετά την διεξοδική εξέταση στην οποία υπεβλήθη) διαγνώσθηκε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κεφαλής κερκίδας στο αριστερό χέρι, κάτι το οποίο – πέρα από την ιατρική ορολογία – τον φέρει να έχει ρωγμή στο οστό στην περιοχή του αγκώνα. Αυτό θα τον αναγκάσει σε ατομική προπόνηση τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, με  τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο να τίθεται σε αμφιβολία.


 


   

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top