Μάντεψε τον σκόρερ του γκολ “Νο 2000”

Tα έξι γκολ που πέτυχαν οι “κυανόλευκοι” στους αγώνες με τον Πανθρακικό, τον Άρη και τη Λάρισα, τους έφεραν σε απόσταση βολής από την κατάρριψη …

Ηρακλής

Tα έξι γκολ που πέτυχαν οι “κυανόλευκοι” στους αγώνες με τον Πανθρακικό, τον Άρη και τη Λάρισα, τους έφεραν σε απόσταση βολής από την κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ. Ο Ηρακλής μετράει 1992 τέρματα στην Α’ Εθνική και μετέπειτα Superleague.


Επόμενος στόχος για τους ποδοσφαιριστές του Όλεγκ Προτάσοφ, δεν είναι άλλος από το να σπάσουν το φράγμα των 2.000 τερμάτων. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής που θα καταφέρει να πετύχει το “χρυσό” γκολ με το οποίο οι “κυανόλευκοι” θα σπάσουν τη δεύτερη χιλιάδα θα έχει την τιμή να βάλει το όνομα του δίπλα σε αυτό του Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του χιλιοστού τέρματος του Ηρακλή. Η BLUEARENA σας καλεί να μαντέψετε το όνομα του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πετύχει αυτό το γκολ, χωρίς να σας περιορίζει σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο τη λέξη ΓΚΟΛ με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, να αφήσετε κενό, γράφετε το όνομα του ποδοσφαιριστή που έχετε το προαίσθημα ότι θα πετύχει το γκολ Νο 2000, αφήνετε και πάλι κενό, γράφετε το ονοματεπώνυμό μας και στέλνετε το μήνυμα στο 54100.


ΓΚΟΛ, κενό, όνομα ποδοσφαιριστή, κενό, ονοματεπώνυμο, αποστολή στο 54100. Η χρέωση ανά μήνυμα είναι 1,19€ και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.


Όσοι μαντέψουν σωστά τον ποδοσφαιριστή που θα μείνει στην ιστορία, θα μπουν στην κλήρωση για μία σειρά από πλούσια δώρα.


Φιλική συμβουλή. Μην περιμένετε να δείτε ποιος από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχει ρέντα στο σκοράρισμα, ώστε να “ποντάρετε” σε αυτόν. Μπορεί το υπ’ αριθμόν 2000 γκολ των “κυανόλευκων” να μπει από κάποιον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει να σκοράρει. Με λίγα λόγια, η καλύτερη λύση, είναι να βασιστείτε στο ένστικτό σας και αν αυτό σας δικαιώσει τότε η BLUEARENA θα σας ανταμείψει ανάλογα.


Για την ιστορία και με αφορμή το νέο διαγωνισμό, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ηρακλής, πριν από την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος είχε την πέμπτη καλύτερη επίθεση στην ιστορία της πρώτης Εθνικής κατηγορίας. Οι τέσσερις ομάδες που προηγούνται του Ηρακλή, είναι οι τρεις του πρώην ΠΟΚ και ο ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top