Ντιέ: “Καταλαβαίνω τον κόσμο”

“Ο κόσμος ήρθε για να εκδηλώσει την απογοήτευσή του και θα πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα”. Ο Σερζ Ντιέ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για …

Ηρακλής

“Ο κόσμος ήρθε για να εκδηλώσει την απογοήτευσή του και θα πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα”. Ο Σερζ Ντιέ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για πολλά και για το ότι φίλαθλοι επισκέφτηκαν την ομάδα στο ξενοδοχείο, εκεί όπου μετά το ντέρμπι της Τούμπας πήγαν οι παίκτες για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, για να τους εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση για τη νέα κακή εμφάνιση. Οι δηλώσεις του Ιβοριανού.


Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πιστεύω όμως ότι ήμασταν και άτυχοι. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ τρία λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι για αυτό».


Για το ότι ο Ηρακλής δεν κρατούσε πολύ την μπάλα και αμυνόταν: «Δεν μας είπε ο προπονητής να παίξουμε έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ και τρία παιχνίδια αμυνόμαστε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη σεζόν, έχουμε όμως αρκετούς παίκτες που ήρθαν από ξένες χώρες και θα πρέπει να περιμένουμε γιατί δεν μπορείς να μάθεις από τη μια στιγμή στην άλλη την ελληνική λίγκα. Πιστεύω όμως ότι θα έχουμε μια καλύτερη ομάδα και έχουμε και καλό προπονητή».


Για τον στόχο που έχει ο Ηρακλής: «Ο στόχος είναι να κάνουμε μια καλή σεζόν. Θέλουμε να παλέψουμε για να είμαστε στις πάνω θέσεις της λίγκας. Οι άλλες ομάδες δεν είναι καλύτερες από μας».


Για τη δυσαρέσκεια του κόσμου: «Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να το κάνουν αυτό. Στην Κομοτηνή ήταν 4000, στην Καβάλα 5000 και χάσαμε. Καταλαβαίνω τον κόσμο. Δεν ήρθαν να μας χτυπήσουν ή να μας πολεμήσουν. Ο κόσμος ήρθε για να εκδηλώσει την απογοήτευσή του και θα πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».


Για τη διακοπή του Πρωταθλήματος: «Είναι καλή η διακοπή για μας. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλω να πω στον κόσμο ότι είναι λογική η αντίδρασή τους, από την άλλη όμως τους χρειαζόμαστε γιατί χωρίς αυτούς δεν είμαστε τίποτα. Στην ομάδα υπάρχουν καινούριοι παίκτες και θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί».


Για το πώς είναι τώρα η κατάσταση στην ομάδα: «Σε αυτή τη ζωή κανείς παίκτης δεν θέλει να χάνει. Όταν χάνεις, πρέπει αμέσως να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι. Αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top