Καταπέλτης ο Τεβεκέλης για Παμπορίδη (video)

Τα δεδομένα μιλούν μόνα τους. Η BLUEARENA δεν πρόκειται να «στρουθοκαμηλίσει» ποτέ σε θέματα, που αφορούν στην πραγματικότητα του Ηρακλή. Και δεν θα το πράξει …

Ηρακλής

Τα δεδομένα μιλούν μόνα τους. Η BLUEARENA δεν πρόκειται να «στρουθοκαμηλίσει» ποτέ σε θέματα, που αφορούν στην πραγματικότητα του Ηρακλή. Και δεν θα το πράξει ποτέ, διότι αγωνιά για το καλό της ομάδας, όπως και όλος ο – πικραμένος σήμερα – κόσμος της.


Ο Ηρακλής ήταν κακός και χθες, μη παραγωγικός, με πολλά λάθη και δεν έπεισε. Ο Όλεγκ Προτάσοφ φάνηκε και πάλι «δύσκαμπτος». Όλη η «κυανόλευκη» αποστολή στην Τούμπα ήταν σε άσχημη κατάσταση. Αυτή είναι η μία οπτική του αγώνα. Την άλλη (ευτυχώς) μας βοηθά να την δούμε η αντικειμενική και πέρα από οπαδική τύφλωση ανάλυση φάσεων (κοντέψαμε να χαζέψουμε με ό,τι ακούγαμε χθες το βράδυ από – οπαδικώς κατειλημμένες – ζώνες ραδιοφωνικών εκπομπών), ανάλυση, που έγινε ενδελεχώς, 500 χλμ μακριά από τη Θεσσαλονίκη, στην εκπομπή “Total Super League”, της NOVA, από τον Μάλαμα Τεβεκέλη.


Ο οποίος απορώντας για τις επιλογές Παμπορίδη, σημείωσε:


1) Καταφανέστατη κόκκινη στην επιλογή Γκαρσία (αλίμονο, για μια ακόμη φορά) να επιλέξει να κτυπήσει από πίσω αντίπαλο (Ντιέ), ενώ η μπάλα είχε φύγει από το πεδίο.


2) Καταφανέστατη κόκκινη στον Σορλέν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη φάση στα πλάγια δεξιά της περιοχής του ΠΑΟΚ, με το επικινδυνότατο (στυλ καράτε) κτύπημα επί του Γιάκομπ, το οποίο δεν καταλογίστηκε καν ως φάουλ.


3) Προβληματίστηκε για το χρώμα της κάρτας, που έπρεπε (έπρεπε, κύριε Παμπορίδη) να δεχθεί ο Βιερίνια, όταν με τάκλιν δέκα μέτρων σάρωσε τα πόδια του Επστάιν και κατέληξε ότι μάλλον θα έπρεπε να τη γλιτώσει με κίτρινη, την ώρα, που ο ρέφερι έδωσε απλώς το φάουλ (πάλι καλά).


4) Απόρησε για το λόγο για τον οποίο στο εντυπωσιακό κλάδεμα του Σορλέν επί του Γιάκομπ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και ενώ ο Ρουμάνος τον είχε αποφύγει και εφορμούσε στην αντίπαλη περιοχή, την ώρα που ο Παμπορίδης έλεγε – «μεγαλόψυχα» – «παίζετε», δεν καταλογίστηκε η οφθαλμοφανής παράβαση. «Ο Σορλέν κρατά αρκετή ώρα ψηλά το πόδι, λες και προσπαθεί να μας πείσει ότι έκανε ξακάθαρα το φάουλ», σχολίασε δηκτικά ο κ. Τεβεκέλης.


Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας, αφότου κάνετε τη «σούμα» των… «Παμπορίδειων… παραλήψεων» (μη λησμονώντας και τη φάση με τον ήδη «κιτρινισμένο» Τσιρίλο). Νισάφι, πια…

http://www.youtube.com/watch?v=LqfqczSCyDg

Σχετικά Άρθρα

Back to Top