“Πληρώσαμε τα ατομικά μας λάθη”

Για ατομικά λάθη μίλησε ο Ολεγκ Προτάσοφ μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι δεν δόθηκε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα. «Συνεχίζουμε να κάνουμε πολλά …

Ηρακλής

Για ατομικά λάθη μίλησε ο Ολεγκ Προτάσοφ μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι δεν δόθηκε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα.


«Συνεχίζουμε να κάνουμε πολλά προσωπικά λάθη και δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου από την κυκλοφορία της μπάλας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Από αυτά τα λάθη δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάσεις και σε μία από αυτές ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ. Δυστυχώς για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρουσιάζουμε την ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε συζητήσει με τους παίκτες με απώτερο σκοπό να μπαίνουμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας βγαίνει. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα λάθη. Κάθε φορά που χάνεις την μπάλα κόβεις την ομάδα στη μέση και κυρίως δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγει στην αντεπίθεση. Είναι ένα ζήτημα στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν έδωσα εντολή να γυρίσουμε πίσω. Ίσα-ίσα, έχοντας καταλάβει το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, θέλαμε να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Αλλά δεν μας βγήκε τίποτα. Εγώ ζήτησα να κάνουμε 5-10 πάσες στα πρώτα λεπτά να παγώσουμε το παιχνίδι. Γι’ αυτό έβαλα τον Κονέ και τον Ντάλα Μπόνα, που υποτίθεται ότι είναι παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Όπως και να’ χει, πιστεύω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top