«Ο Ηρακλής είναι η καλύτερη επιλογή»

Ο Σπύρος Κέκελης μετά από μία σεζόν στην Α1 με την Καβάλα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει, έπειτα από πολλά χρόνια, στον Ηρακλή. Στη συνέντευξη …

Συνεντεύξεις

Ο Σπύρος Κέκελης μετά από μία σεζόν στην Α1 με την Καβάλα, πήρε την απόφαση να επιστρέψει, έπειτα από πολλά χρόνια, στον Ηρακλή. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη BLUEARENA, αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Γηραιός και χαρακτήρισε μονόδρομο την επιστροφή στην Α1.


Μιλώντας για την απόφασή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 και στον Ηρακλή δήλωσε: «Έτσι όπως έχει γίνει πλέον το μπάσκετ, σκοπός είναι το να είσαι σε μία ομάδα με οργάνωση και καλά οικονομικά δεδομένα. Ο Ηρακλής ήταν η καλύτερη επιλογή. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Α2, αλλά από την στιγμή που μπήκε ο Ηρακλής στο παιχνίδι τις απέκλεισα όλες».


Στην συνέχεια μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ανέφερε: «Ο χαρακτήρας των παικτών παίζει σημαντικό ρόλο στο να φτιαχτεί ένα πολύ καλό κλίμα. Το κλίμα είναι πολύ καλό γιατί όλοι οι παίκτες είμαστε δεμένοι. Έχουμε ένα κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από το καλό του Ηρακλή».

Για το πότε πιστεύει ότι οι παίκτες θα έχουν γίνει ένα δυνατό σύνολο και θα γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, είπε: «Είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα οπότε πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να είμαστε απολύτως έτοιμοι σε δύο εβδομάδες, δηλαδή στην έναρξη του Πρωταθλήματος».


Ο Σπύρος έχει τεράστια εμπειρία, αφού πέρα από τον Ηρακλή έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, Χαλκίδα, Πανιώνιο, Ιωνικό Λαμίας, ICBS, Αία Ευόσμου και Καβάλα. Με αυτές τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει αναμένεται να είναι από τα δυνατά «χαρτιά» του Ηρακλή την φετινή περίοδο και να βοηθήσει στην άνοδο. Για τον στόχο της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι η άνοδος. Είναι μονόδρομος το να ανεβούμε στην Α1. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Στο Κύπελλο ξεκινήσαμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όσον αφορά τους δικούς μου στόχους είναι το να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας γιατί είμαι μέρος αυτής της ομάδας».


Για τον προπονητή του Λευτέρη Κακιούση ανέφερε: «Με τον Λευτέρη ήμασταν συμπαίκτες πριν 12 χρόνια όταν εγώ αγωνιζόμουν στα παιδικά και εφηβικά του Ηρακλή. Έχουμε δει δείγματα της δουλειάς του τόσο στον Ηρακλή, όσο και με την Εθνική. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής».

Όσον αφορά τον κόσμο που στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου τους έχει βοηθήσει και για το πόσο σημαντική είναι η συμπαράστασή του: «Κάθε χρόνο η παρουσία του κόσμου είναι δεδομένη, απλώς στα προηγούμενα τρία χρόνια που η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων στα μέσα της χρονιάς, απογοητευόταν και δεν συνέχιζε να έρχεται. Εμείς φέτος θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε μόνο χαρές».


Για την τελευταία προσθήκη του Κάστλ, υποστήριξε: «Η προσθήκη του Κάστλ θα μας δυναμώσει γιατί η Α2 είναι κατηγορία των «κοντών» .Όσο πιο πολλοί παίκτες υπάρχουν σε μία ομάδα τόσο το καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top