“Να δώσουμε χαρά στον κόσμο”

“Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”. Ο Ματίας Λέκι έκανε δηλώσεις στη NOVA και στην εκπομπή “Superleague Preview” για το ντέρμπι του Ηρακλή με …

Ηρακλής


“Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”. Ο Ματίας Λέκι έκανε δηλώσεις στη NOVA και στην εκπομπή “Superleague Preview” για το ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ όπου θα τεθούν αντιμέτωποι και δύο φίλοι από τα χρόνια της Θέλτα, ο Αργεντινός με τον Πάμπλο Κοντρέρας.


Είπε για το παιχνίδι: “Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε πόσο μάλλον ένα ντέρμπι. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη”.Είπε για το ότι ο Ηρακλής έχει δεχτεί γκολ μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια: “Το ότι δεχόμαστε συχνά γκολ είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε και μακάρι στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να διατηρήσουμε το μηδέν πίσω.. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που με τρελαίνει. Σίγουρα πάντως θα είμαστε όλοι περισσότερο ευχαριστημένοι αν κρατάμε το μηδέν”.


Είπε για τη φιλία του με τον Κοντρέρας: “Δεν χρειάζεται να πω εγώ πόσο καλός παίκτης είναι ο Κοντρέρας. Το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Τους φίλους δεν τους διαλέγω με βάση τον χαρακτήρα. Τους φίλους τους φέρνει κοντά σου η ζωή. Εχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα. Εχουμε ίδιο τρόπο ζωής, το ποδόσφαιρο και όλα όσα έχουμε περάσει μαζί. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντως δεν υπάρχει καμία φιλία”.


Είπε για τις επιδόσεις του Ηρακλή μέχρι τώρα: “Είμαστε ακόμη στο στάδιο της δημιουργίας μιας ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε κάτι καλό. Μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια, υπάρχουν και καλά και μέτρια παιχνίδια αλλά όπως είπα ο στόχος μας είναι δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Τα τελικά συμπεράσματα θα τα βγάλουμε όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα. Φυσικά κάνουμε και κριτική μετά από κάθε ματς ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε για το επόμενο”.


Σχετικά Άρθρα

Back to Top