Άνχελ Πεντράθα: “Δεν το έβαλα κάτω”

Η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε άπαντες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ο Άνχελ Πεντράθα έδωσε τη δική του “μάχη” και πλέον δυνατός, συνεχίζει την …

Ηρακλής


Η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε άπαντες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ο Άνχελ Πεντράθα έδωσε τη δική του “μάχη” και πλέον δυνατός, συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Ατλέτικο Βαλεαρίδων. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο Libero 107.4 για τα όσα πέρασε, ευχαρίστησε τον κόσμο του Ηρακλή για τη συμπαράσταση και ζήτησε νίκη στην Τούμπα, ως δώρο γενεθλίων του.

“Ήταν κάτι ξαφνικό. Εκεί που έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ, είδα ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο έπρεπε να φύγω εσπευσμένα για να κάνω θεραπείες. Τώρα είμαι πολύ καλά κάνω συχνά τσεκ απ και παρακολουθώ την εξέλιξη”, δήλωσε αρχικά, ενώ για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται μέσω της ομάδας από τη Μαγιόρκα τόνισε: “Θέλω να γυρίσω στο ποδόσφαιρο και στις προπονήσεις. Μου δίνει ζωή με βοηθάει να ξεπερνάω τις δύσκολες συνθήκες. Όταν βρέθηκα να πατώ στα πόδια μου και να προπονώ μία ομάδα είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω”.Όσο για το πως έζησε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ανέφερε: “Το έζησα διαφορετικά, όλα ήταν πολύ γρήγορα. Μου φαίνεται σαν χθες που μπήκα στο νοσοκομείο, μόνος πήγα, με τα πόδια, σήμερα έκανα την επέμβαση και αύριο να περπατάω. Το θεώρησα σαν μέρος από την ζωή μου και τίποτα παραπάνω”.


Η συμπαράσταση και οι ευχές των φίλων του Ηρακλή και όχι μόνο τον συντρόφευαν στην δύσκολη περίοδο, κάτι για το οποίο ο Πεντράθα τόνισε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω. Όταν περνάς μια τέτοια δύσκολη κατάσταση θες να την ξεπεράσεις, να σταθείς στα πόδια σου και να αναλάβεις μία ομάδα. Τώρα ήρθα σε ένα μέρος που τους γνωρίζω και με γνωρίζουνε, στην Μαγιόρκα και τα μηνύματα που λάμβανα όλο αυτό τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση σου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη και κουράγιο να βλέπεις τόσα μηνύματα από φιλάθλους του Ηρακλή και κόσμο από την Ελλάδα και από την πλευρά του Πανσερραϊκού και από την διοίκησή του που λάμβανα μηνύματα”.“Διπλό στην Τούμπα”


Την Κυριακή (4/10) ο Ισπανός τεχνικός θα γιορτάσει τα γενέθλια του (γίνεται 47) και ενόψει της Δευτεριάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ζήτησε ένα δώρο από την πρώην του ομάδα: “Θα ήθελα τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Πέρασα καταπληκτικές στιγμές με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Βρίσκομαι στην διαδικασία να ξαναπατήσω στα πόδια μου. Δεν ξέρεις όμως πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή και θα έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να επιστρέψω”.
 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top